En busfuld af nye rejsemål

Panter Rejser tilbyder blandt andet kulturelle rejser.

En busfuld af nye rejsemål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

REJSENYHEDER - En bus fra Vejle Turistfart er blevet lakeret hvid og monteret med Panter Rejsers logo. Rejsearrangøren fra Vejle parkerer bussen på Ferie for Alle og er på messe i Herning med en busfuld rejsenyheder.

- Vi har 16 nyheder blandt vores udbud af rundrejser, krydstogter, busrejser og flyrejser. Nyhederne rummer kulturelle, gastronomiske, historiske og musikalske oplevelser, siger Erik Aalbæk Pedersen, indehaver af Panter Rejser.

Blandt de største nyheder er en rundrejse til Sydengland og Normandiet.

- I år markeres 70-året for de allierede styrkers landgang i Normandiet. På rundrejsen skal deltagerne be-søge det underjordiske hospital og kommandocentralen i de hemmelige tunneller under Dover Castle. Et andet højdepunkt er tidevandet ved Mont St. Michel og unikke minder fra en helt anden krig, Bayeux-tapetet, som i broderi fortæller om Vilhelm Erobrerens invasion i 1066, fortæller Erik Aalbæk Pedersen.

Italiensk charme

Til livsnyderne har Panter Rejser sammensat to nye rejser til støvlelandet.

Der er tale om Cinque Terre, bedre kendt som de fem byers land, og Piemonte.

- Disse rejse byder på middelaldercharme, vin-smagning, kultur, varme kilder og et øhop, siger Erik Aalbæk Pedersen.

Når man sidder overfor rejsebureaudirektøren, fornemmer man, at hans hjerte udover Sydengland og Italien også banker for Rusland.

Det har fået Vejle-bureauet til at arrangere et russisk flodkrydstogt med rundture i de to russiske metropoler St. Petersborg og Moskva.

- Derudover tilbyder vi rejser med overskrifterne "Havneliv i Bremen" og "Wien og Wiener Wies'n", siger Erik Aalbæk Pedersen, der tilføjer, at blandt gengangerne er den såkaldte Bergkristall Festival i Tyrol til september med blandt andre Hansi Hinterseer.

Panter Rejser sender årligt 6000 gæster på ferie.
Nyt koncept
<p>Panter Rejser tilbyder i år et helt nyt koncept "Fly og Drive", der henvender sig til de af os, der ønsker at deltage i et af </p><p>selskabets rejser, men som selv ønsker at stå for rejsen tur/retur til rejsemålet.</p><p>Gæsterne bor på samme hotel som selskabets øvrige gæster og har også en fast plads </p><p>i bussen på udflugterne. </p>

En busfuld af nye rejsemål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce