VB floppede på hjemmebane

Vejle mod Brønshøj - endnu en nedtur. Foto: Mette Mørk

VB floppede på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fodbold - VB spillede søndag eftermiddag den første af tre hjemmekampe på en uge, og det gjorde vejlenserne uden skadede Niels Bisp og Lasse Kronborg, mens Denis Fazlagic sad uden for på grund af karantæne.

På Vejle Stadion mødte VB'erne Brønshøj, og opgøret sluttede 1-0 til gæsterne efter Casper Henningsens tidligere scoring.

VB'erne floppede generelt over 90 minuttter, og der kunne ikke indvendes noget imod københavnernes sejr. Dertil skabte hjemmeholdet ganske enkelt for lidt, mens Brønshøj arbejdede stenhårdt for at forsvare den smalle føring.Opgøret var ikke engang fem minutter gammel, da gæsterne scorede det, som skulle vise sig at blive et sejrsmål.

Casper Henningsen vandrede fra højre midtbane på tværs foran VB's forsvar, og en enkel stikning i dybden rykkede han på - og var helt fri. Han fangede VB-målmand Kristian Fæste på mellemhånd, og efter et par forsøg, sparkede Casper Henningsen fra en spids vinkel bolden i det tomme mål.

Nicolaj Agger fik dog hurtigt muligheden for at svare igen, da Henrik Bødker med en fremragende aflevering spillede VB-angriberen helt fri. Han tabte dog den direkte duel med Brønshøj-målmand Nicklas Dannevang, som også klarede et forsøg fra Azer Busuladzic efter et kvarters spil.

Mere præsterede VB ikke i de første 45 minutter, som blev spillet i et fornærmende lavt tempo uden inspiration af nogen art.

I stedet havde Brønshøj to store muligheder for at score yderligere inden pausen, men Danny Königs hovedstød sneg sig lige forbi, mens Valon Ljutis skud også røg forbi den ene opstander.Efter pausen blev det ikke bedre for værterne, der kun producerede sporadiske forsøg, og der var få af dem.

Gæsterne fik igen de største chancer, men Kristian Fæste i VB-målet viste fint niveau et par gange. Først da en helt fri Jacob Berthelsen fik en hovedstødschance, og Kristian Fæste var også på plads, da Danny König forsøgte sig efter et kontraangreb.

Der blev dog ikke scoret i en chancefattig og langt fra underholdende anden halvleg, og dermed fik VB-mandskabet den værst tænkelige begyndelse på en uge med tre hjemmekampe - og bundregionen i landets næstbedste række er fortsat faretruende nær.Kristian Fæste reddede VB fra et endnu større nederlag mod Brønshøj. Arkivfoto
Kristian Fæste reddede VB fra et endnu større nederlag mod Brønshøj. Arkivfoto

VB floppede på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce