Det holdt hårdt, unødvendigt hårdt

Julie Lauenstein stod for VB's første scoring mod Odense Q, og senere lagde hun op til vejlensernes andet mål. Foto: Morten Pape

Det holdt hårdt, unødvendigt hårdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VB vandt nøglekampen mod Odense Q med 2-1, og dermed står vejlenserne fint positioneret i kampen om en plads i DM-slutspillet.

Vejle: Vejle Boldklubs bedste kvindehold står med et godt udgangspunkt i kampen om en plads i DM-slutspillet.

Det sikrede VB'erne sig med lørdagens sejr over Odense Q. Hjemme i VB Parken vandt VB nøglekampen med 2-1, men det holdt hårdt, unødvendigt hårdt.

- Vi havde masser af chancer til at lukke kampen. Vi skabte flere chancer i den ene kampe, end vi gjorde i samtlige efterårets foregående, konstaterede VB-træner Jesper Søgaard efter opgøret.

I anden halvleg misbrugte hjemmeholdet flere friløbere og andre fine tilbud. Derfor endte det med en halvhektisk afslutning, da Odense Q med cirka 10 minutter igen på straffespark reducerede til 2-1. Reduceringen kom på et tidspunkt, da der nærmest virkede som om, at fynboerne havde givet op.

- Vi må aldrig komme i nærheden af at sætte point til i sådan en kamp, når vi kom til så mange chancer, som vi gjorde, sagde Jesper Søgaard.

VB-Odense Q 2-1 (1-0)
3F LigaenMål: 1-0 Julie Lauenstein (20.), 2-0 Mathilde Nielsen (60.), 2-1 Michelle Sundahl, str. (80.).

VB (4-4-2): Katrine Beck - Louise Bendtsen, Charlotte Sørensen, Christina Ravn, Kathrine Terp - Nicoline Boeriis (Sara Nielsen, 61.), Christina Fensbæk, Laura Nyrup (Marie Olesen, 63.), Mathilde Hansen - Julie Lauenstein, Marika Skov (Sascha Nielsen, 72.).

To 15-årige slog til

15-årige Julie Lauenstein misbrugte et par af de helt store chancer, men hun gjorde nu sit til, at VB fortsat lever i kampen om en slutspilsplads.

Julie Lauenstein stod for VB's første scoring og lagde op til nummer to, som blev sat ind af Mathilde Hansen, der ligeledes er 15 år og i ugen op til lørdagens kamp debuterede på U16-landsholdet.

- Vi vandt fortjent. Vi skabte mange flere chance, den Odense gjorde, og vi fik meget af kampen til at foregå på vores præmisser, sagde Jesper Søgaard.

Dog så det lettere vakkelvornt ud i begyndelsen af anden halvleg, da fynboerne dominerede stort efter en taktisk rokade i pausen. Odense Q ændrede halvvejs fra 4-4-2 til 3-5-2 og lagde et større tryk på midtbanen.

- Da vi fik indstillet os på den ændring, fik vi igen kontrol over kampen, sagde Jesper Søgaard.

Én sejr kan være nok

VB's sejr betyder, at vejlenserne er et point efter Odense Q i den direkte duel om den sjetteplads, som lige nøjagtig giver en plads i DM-slutspillet.

VB mangler tre kampe mod fynboernes to, og vurderet på sværhedsgraden af de to klubbers resterende program ligger sjettepladsen til VB.

Odense Q mangler VSK Aarhus og BSF, hvilket umiddelbart ikke ligner point. Anderledes ser det ud for VB's vedkommende, som mangler rækkens isolerede bundhold Varde. Varde står noteret for blot ét point, og en sejr mod Varde kan sagtens vise sig nok for VB.

- Nu må vi se. I næste weekend møder KoldingQ ude, og vi har tidligere taget point i Kolding. Det kan vi måske gøre igen og lægge yderligere pres på Odense, sagde Jesper Søgaard.

Det holdt hårdt, unødvendigt hårdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce