Katastrofal fejl kostede VB livsvigtigt point


Katastrofal fejl kostede VB livsvigtigt point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VB tabte 2-1 i Esbjerg - sejrsmålet faldt i tillægstiden efter en grim fejl af indskiftede Thomas Hagelskjær.

Esbjerg: Vejle Boldklub ender sidst i Superligaens grundspil.

VB tabte søndag aften 2-1 i Esbjerg efter 1-0-føring på et straffesparksscoring af Allan Sousa.

Et lille kvarter før tid udlignede Esbjerg, og i dommerens tillægstid scorede hjemmeholdet sejrsmålet efter en grim fejl af indskiftede Thomas Hagelskjær.

Hagelskjær kom på banen i første halvleg i stedet for en skadet Pavol Bajza, og i tillægstiden mistede han helt unødvendigt bolden til Joni Kauko, som scorede i et tomt mål.

Måtte skifte målmand

VB begyndte kampen usikkert. Der opstod en stribe misforståelser på egen banehalvdel, og det gav flere gode muligheder til Esbjerg.

Den første store faldt efter et kvarters tid, da Yuri Yakovenko kom igennem, men Esbjerg-angriberens afslutning endte i sidenettet.

Der faldt også en fin hovedstødschance af til den store stopper Rodolph Austin, da han nåede højest til en frisparksbold, men Pavol Bajza havde godt styr på afslutningen. Flere gange i kampens første 15-20 minutter opstod der halv-kaotiske situationer i VB's straffesparksfelt, men i modsætning til Vendsyssel-kampen slap VB med skrækken.

Efterhånden som første halvleg skred frem, kom VB bedre med, uden det dog kastede chancer af sig.

Esbjerg var generelt klart farligst, mens VB i første halvleg ikke havde én eneste afslutning indenfor målrammen.

Esbjerg kom med cirka 10 minutter til pausen yderligere en gang tæt på. Yuri Yakovenko vandt en duel med Mads Greve og fik frit løb mod VB-målet, men igen afsluttede Esbjerg-angriberen forbi VB-kassen.

Kort inden pausen blev VB tunget til at bytte målmand. Pavol Bajza kom galt af sted med bentøjet, og ind kom Thomas Hagelskjær. VB foretog det samme skifte på målmandsposten i klubbernes første møde i foråret samme sted, men da måtte Bajza ud på grund af et rødt kort.

VB bevarede 0-0 til pausen efter en generelt dårlig første halvleg.

VB kom foran

Anden halvleg begyndte ikke for godt for VB-mandskabet, som igen virkede noget usikkert.

Det blev dog hurtigt bedre. Få minutter efter at Serhii Hryn kom på banen og fik sin debut, tog han et godt raid, og hjemmeholdets Rodolph Austin kom for sent med sin tackling. Dommer Michael Johansen pegede korrekt mod straffesparkspletten, og Allan Sousa omsatte sikkert til en ufortjent VB-føring.

Scoringen betød, at Esbjerg måtte satse yderligere, og vestjyderne fik lagt pres på VB-mandskabet. Med lidt mere end et kvarter igen gav det bonus, da Yuri Yakovenko udlignede fra tæt hold.

Det blev en hektisk afslutning på kampen. Esbjerg jagtede yderligere en scoring for at nå med i mesterskabsslutspillet, mens VB forsvarede det ene point, som ville række til at undgå sidstepladsen.

Opgaven blev lettere for VB, da hjemmeholdets Lasha Parunashvili tabte kasketten og kastede sig ud i en tofods-tackling af Allan Sousa. Dommeren trak det røde kort, og det kunne der ikke indvendes det store mod.

Det satte en dæmper på hjemmeholdet, som i dommerens tillægstid alligevel afgjorde forestillingen.

Superligaen ligger nu stille i et par uger, inden der tages hul på mesterskabsspillet og spillet i de to nedrykningspuljer.

Katastrofal fejl kostede VB livsvigtigt point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce