Pres på p-pladserne: Lad bilen stå, når du skal til fodbold, opfordrer VB

Der kommer pres på parkeringspladserne omkring Vejle Stadion, når der i den kommende sæson bydes på superligafodbold i Nørreskoven. Arkivfoto: Mette Mørk

Pres på p-pladserne: Lad bilen stå, når du skal til fodbold, opfordrer VB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parkeringsforholdene omkring Vejle Stadion gør, at tilskuerne opfordres til at gå eller tage cyklen til fodbold i Nørreskoven.

Vejle: Der kommer yderligere pres på parkeringspladserne omkring Vejle Stadion efter VB's oprykning til Superligaen.

Superliga-fodbold på Vejle Stadion betyder flere tilskuere og dermed endnu hårdere kamp om de få parkeringspladser, der findes omkring stadion.

Derfor håber klubben, at så mange som mulig vælger at gå eller cykle til kampene i Nørreskoven. Antallet af p-pladser omkring stadion matcher nemlig langt fra behovet, hvis alle tager bilen.

- Det er vores håb, at mange vælger at lade bilen stå og kommer her op på en anden måde, siger Helle Thychosen, administrationschef i Vejle Boldklub.

Da VB seneste spillede i Superligaen, henviste klubberne til p-pladser i området, men meget er den seneste halve snes år ændret i forhold til parkeringsmulighederne.

- Mange af de parkeringspladser, vi den gang henviste folk til, er blevet pladser med tidsbegrænset parkering, og det dur jo ikke, at der kun må parkeres i en time eller to, når man er til fodbold, siger Helle Thychosen.

I forbindelse med kampene bliver der trafikregulering omkring Vejle Stadion. Vi håber, det er med til, at vi genere vores naboer mindst muligt.
Helle Thychosen, administrationschef i VB

Tidsbegrænsning dur ikke

Tilbage i 2008/09 havde VB aftale om lån af p-pladser med flere af de virksomheder, som lå inde med store parkeringspladser i nærheden Vejle Stadion.

- Mange af de p-pladser er ikke længere tilgængelig, fordi de er lejet ud, siger Helle Thychosen.

P-pladserne på selve Vejle Stadion er forbeholdt sponsorerne, og på de pladser kommer der også yderligere pres på. Blandt andet fordi der også skal være plads til busser med udeholdene fans.

- Det var vi ikke vant til, da vi spillede i 1. division, siger Helle Thychosen.

Desuden skal der også være plads til de mennesker, som arbejder i de to stadion-tårne. I al fald når der spilles på en hverdag.

- Det er sådan, at vores ansatte anbefales at finde andre steder at holde på kampedagene end ved selve stadion, siger Helle Thychosen.

Pres på p-pladserne: Lad bilen stå, når du skal til fodbold, opfordrer VB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce