Razorbacks blev slagtet af vikinger fra Wien

Triangle Razorbacks modtog en ordentlig lussing, da klubben tog til Wien for at spille mod Dacia Vikings. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Razorbacks blev slagtet af vikinger fra Wien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Triangle Razorbacks tabte kæmpe stort til Dacia Vikings, da de to klubber mødtes i det europæiske klubmesterskab. 60-0 tabte gæsterne, som aldrig var med i kampen.

Wien: Triangle Razorbacks fik ikke et ben til jorden, da klubben søndag spillede i Wien mod hjemmeholdet Dacia Vikings. Kampen var den første i dette års European Championship for Clubs, der står mellem de bedste klubber i Europa, og forinden havde Razorbacks-træner Kristian Worm kaldt dagens modstander for et top-3-hold i denne turnering.

- Jeg er ikke tilfreds, selvom vi møder et stærkt hold. Det er ok at tabe til et bedre hold, men vi laver alt for mange fejl. Vi fumbler og gør ikke de ting, som vi på forhånd har aftalt, siger Kristian Worm.

Razorbacks var til kampen uden running back Jeffrey Lewis, som er en af klubbens stærkeste spillere. Og ifølge cheftræneren stod også en række andre spillere over grundet skader.

- Det blev det ikke nemmere af. Men resultatet bliver også forstærket af, at vi til sidst bare skulle ud af den her kamp uden skader, siger Kristian Worm.

En kamp mere

Triangle Razorbacks er i en pulje bestående af tre hold. Der spilles tre kampe, og den samlede vinder af puljen går videre i turneringen. Det bliver ikke Razorbacks, som klarer sig videre - ikke efter søndagens resultat.

Den 18. maj spiller klubben kamp nummer to på hjemmebane mod spanske Badalona Dracs. Den kommer ikke til at have den store sportslige betydning, men:

- Det er slet ikke en ligegyldig kamp for os. Den giver os mulighed for at løfte vores niveau, og den giver os en lejlighed til at vise europæisk football frem i Danmark og Vejle for vores sponsorer og vores fans, siger Kristian Worm.

Dacia Vikings-Triangle Razorbacks 60-0 (47-0)

European Championship for Clubs

Razorbacks blev slagtet af vikinger fra Wien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce