Sormani inden FCN-kampen: En gentagelse er uacceptabelt

Tobias Mølgaard er ovre sin lyskenskade og med i VB-truppen til kampen mod FC Nordsjælland. Arkivfoto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix

Sormani inden FCN-kampen: En gentagelse er uacceptabelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tobias Mølgaard er tilbage, når Vejle Boldklub lørdag får besøg af FC Nordsjælland, mens Kerim Memija og Serhii Hryn fortsat er ude.

Vejle: Adolfo Sormanis utilfredshed med Vejle Boldklubs første halvleg mod OB er fortsat intakt.

Den glemmer træneren ikke lige med det samme, for med Sormanis ord fungerede intet i de første 45 minutter i søndags mod fynboerne, og en gentagelse, når VB lørdag møder FC Nordsjælland, er ganske enkelt uacceptabel.

Sormani forventer, at VB mod nordsjællænderne kommer med udtrykket fra anden halvleg af OB-kampen.

- Da spillede vi godt, og vi kunne sagtens have fået point med hjem, siger Adolfo Sormani.

Aggressivitet, intensitet og fart i spillet er nøgleordene i forhold til en vellykket præstation, og sådan én bliver der brug for.

- For os venter en nøglekamp. Der er stadig mange point op til FC Nordsjælland, men vi lukker lidt af hullet med en sejr, og vi kan måske komme tættere på Sønderjyske, siger Sormani.

- Og så er det vigtigt, at vi får et godt resultat, for vi skal vise, vi er på vej i den rigtige retning, fortsætter han.

VB er inden 23. runde ni point efter FC Nordsjælland, mens afstanden til Sønderjyske er tre point.

Mølgaard blev hurtig klar

En lyskenskade forhindrede Tobias Mølgaards deltagelse om OB, og midt på ugen var det fortsat tvivlsomt, om han nåede at blive klar til FC Nordsjælland-kampen.

Det ser dog sådan ud, da Tobias Mølgaard sidst på ugen var tilbage i træning.

- Jeg forventer, han er med, siger Adolfo Sormani.

Mod OB spillede Viljormur Davidsen i stedet for Mølgaard, og Viljormur Davidsen er også til rådighed mod nordsjællænderne. Færingen fik tidligere på ugen i et træningspas en flænge i sit ene knæ, som kostede ham et på dage på sidelinjen, men Sormani forventer, at Davidsen er klar til at indgå i truppen.

Det gælder til gengæld ikke Kerim Memija og Serhii Hryn. Begge spillede mandag en halv times tid i reserveholds-kampen mod Sønderjyske, men de er endnu ikke parate til at indgå i truppen til en superliga-kamp.

- Kerim Memija har trænet med i ugens løb, men det er første gang, han er med en hel uge, så det er endnu for tidligt for ham, men han er på rette vej, siger Adolfo Sormani.

Det samme gælder angriberen Serhii Hryn, som i vinterpausen kom fra ukrainsk fodbold. Hryn fik lidt ømhed efter reserveholdskampen, og Sormani kan ikke give noget bud på, hvornår han er aktuel for en plads i truppen.

Sormani inden FCN-kampen: En gentagelse er uacceptabelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce