VB henter en ny til hver kæde

Angriberen Imed Louati gennemgik tilbage i maj sidste år en korsbåndsoperation, og der går formentlig noget tid, inden han kommer i kamp.foto: annelene Petersen

VB henter en ny til hver kæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fodbold - Tre spillere er stødt til Vejle Boldklub i forbindelse med klubbens træningslejr i Tyrkiet.

Der er tale om en stopper, en offensivspiller og en angriber fra henholdsvis Kina, Brasilien og Tunesien. To af de tre, den kinesiske stopper Hu Ruibao og den tunesiske angriber Imed Louati, meldes begge et stykke fra kampform, mens brasilianske Allan Souza er fit for fight.

- Det er planen, at de alle tre skal tilknyttes vores trup, siger Andreas Alm, træner for VB.

Dermed er VB-truppen ifølge Andreas Alm klar til den resterende del af sæsonen.

- Vi holder øje med, hvad der foregår. Det gør alle klubber, og der findes mange spillere rundt omkring, som stadig mangler at finde en klub, men vi har ikke planer om at hente flere ind, siger Andreas Alm.

Fra Afrika via Kina til VB

Det store angriber Imed Louati kender til skandinavisk fodbold. Han spillede sidste sæson i den svenske klub Dalkurd FF.

Det skete samtidig med, at VB's nuværende trænerassistent Johan Sandahl arbejdede i klubben. Imed Louati ødelagde imidlertid tilbage i maj 2016 sit ene korsbånd og har ikke spillet siden.

- Jeg regner med, at der går i al fald seks uger, inden han er helt klar til kamp, siger Andreas Alm.

Imed Louati, 23 år, spillede på en lejeaftale hos Dalkurd FF i den næstbedste svenske række. Han var ejet af en kinesisk klub, Hangzhou Greentown FC, som han drog til i 2015 direkte fra tunesisk fodbold. Nu går turen retur til europæisk fodbold.

Der går også uger, inden 20-årige Hu Ruibao kommer i kamp. Ifølge VB-træneren har Hu Ruibao problemer med sin ene fod og har den seneste tid ikke trænet i en klub.

- Nu må vi se, hvordan han ser ud til træning. Når han har trænet med nogle gange, får vi et bedre indtryk af, hvor han står, siger Andreas Alm.

19-årige Allan Souza er offensiv-spiller og dækker ifølge Andreas Alm de fire forreste positioner, de to kanter og spidspositionerne.

- Han her en hurtig og teknisk dygtig spiller, som løber meget, siger Andreas Alm.

En enkelt spiller fra VB's førsteholdstrup, Casper Bruun, er ikke med i træningslejren. Han fik tidligere på vinteren lov til at kigge sig om efter en anden klub, og han har været en tur i Litauen og prøvetrænet i klubben Utenis sammen med en anden ung dansker, Victor Guldbrandsen fra HB Køge.

VB henter en ny til hver kæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce