VB skriver kontrakt med fysisk stærk angriber

Dominic Vinicius som vi kommer til at se ham i den kommende sæson. Han står fast selv med en mand eller to i ryggen. foto: Mads Hansen

VB skriver kontrakt med fysisk stærk angriber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fodbold - Der er forsvarsspillere i 1. division, der kommer til at slå sig i den kommende sæson.

Så meget står klart, efter Vejle Boldklub i formiddag skrev kontrakt med den store angriber Dominic Vinicius Eberechukwu Uzoukwu.

Han måler 194 centimeter og vejer 87 kg.

- Han er god med ryggen mod mål, og det siger mig, at han har en god spilforståelse. Og så har han det der farlige venstreben. Venstrebenede angribere gør det som regel godt, siger sportschef Steen Thychosen.

Læs også: VB skriver kontrakt med teknisk kantspiller

Dominic Vinicius Eberechukwu Uzoukwu, også bare kaldet Dominic Vinicius, gav i lørdagens testkamp mod FC Københavns reserver eksempler på sine evner som opspilspost. Han vandt de lange bolde, der blev slået op i hovedet på ham, og var derfor vigtig, når trykket skulle tages af bagerste geled.

Han kunne også modtage bolden i fødderne med en mand eller to hængende i ryggen uden at miste bolden. Det eneste, der manglede i kampen, var mål fra hans fod.

- Han har overbevist os både til kamp og træning. Han gjorde det godt i København, men jeg havde inden da set til træning, at det her ikke var helt skævt, siger Steen Thychosen.

Dominic Vinicius Eberechukwu Uzoukwu er født den 5. januar 1995 i São Paulo, Brasilien. Han har både nigeriansk og brasiliansk pas. Han kom til storklubben Atlético Paranaense i 2012 og var to år senere med klubben i Schweiz, hvor de vandt en international U/20-turnering efter finalesejr over Benfica.

Tidligere i karrieren har han været udlånt til den mindre brasilianske klub Cuiabá, men har senest tilhørt Atlético Paranaense.

- Vi skal passe på, at vi ikke overmelder ham, men han ligner en med et niveau over 1. division. Som alle de udlændinge, vi henter, skal han have en tilpasningsperiode, og spørgsmålet er selvfølgelig, hvor lang den bliver, forklarer Steen Thychosen.

Dominic Vinicius har fået en to-årig kontrakt i Vejle Boldklub.

VB skriver kontrakt med fysisk stærk angriber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce