VB tester mod to superliga-hold

Mads Greve og resten af VB?erne indleder forberedelserne til den kommende sæson med to kampe mod superliga-hold. Arkivfoto: Ole Nielsen

VB tester mod to superliga-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyske Flensborg kommer til Vejle og er VB's modstander i den ene af sommerens fem træningskampe.

Vejle: Vejle Boldklub spiller i løbet af sommeren fem træningskampe, og der indledes mod to hold fra den bedste række.

Silkeborg er sommerens første modstander, når superliga-oprykkeren lørdag 29. juni gæster Vejle Stadion, og weekenden efter er sidste sæsons helt store overraskelse, Esbjerg, modstanderen i en kamp, som ligeledes spilles på Vejle Stadion.

Desuden møder VB naboen Kolding IF, som er rykket op i 1. division, og Brabrand, der længe duellerede med netop Kolding IF om oprykningen. Der er endnu ikke fundet spille-sted og -tidspunkt for kampene mod Kolding IF og Brabrand.

Og så får VB besøg fra Tyskland i form af SC Weiche Flensburg, der hører hjemme i én af de lavere liggende tyske rækker.

Vejle Boldklub spiller hen over sommeren fem træningskampe:
[b]Sæsonpremieren[/b] i 1. division er søndag 28. juli. Kampprogrammet for 1. division forventes offentliggjort i begyndelsen af næste uge.

Sønderjyske-kamp aflyst

VB havde også oprindelig en kamp placeret 22. juni mod Sønderjyske, men den blev - til sønderjydernes ærgrelse - aflyst.

Det skyldtes, at kampen efter VB-træner Constantin Gâlcas vurdering lå for tæt på vejlensernes første træningsdag. Da kampen mod Sønderjyske blev arrangeret, blev der ikke taget hensyn til, at VB i tilfælde af nedrykning fra Superligaen skød træningsstarten i cirka en uges tid, da 1. division begynder to uger senere end Superligaen.

VB'erne holder i øjeblikket stadig sommerferie, men ferien lakker mod enden. Træner Constantin Gâlca kalder torsdags 20. juni til første træningspas i sæsonen 2019/20.

VB tester mod to superliga-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce