VIDEO: SønderjyskE måtte bøje sig for overmagten


VIDEO: SønderjyskE måtte bøje sig for overmagten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE leverede en energifyldt første halvleg mod Superligaens førerhold, Brøndby. I anden halvleg faldt hjemmeholdet i niveau og endte med at tabe 1-3. Sønderjydernes eneste mål blev scoret af Christian Greko.

HADERSLEV: SønderjyskE, der kom med tre sejre i bagagen, kom bedst ud til den sene eftermiddagskamp på Sydbank Park. Allerede efter tre minutter var værterne farlige.

Et indlæg fra venstresiden endte, efter lidt klumpspil, for fødderne af Eggert Jonsson, som trykkede af. Hans afslutning resulterede i et hjørnespark efter en afretning undervejs.

På trods af den gode indledning ville Brøndby også lege med. Først sparkede Besar Halimi et frispark i muret og få minutter senere fik gæsterne tildelt et hjørnespark. Hany Mukhtar serverede bolden for Paulus Arajuuri, som kom højest og headede bolden i mål.

SønderjyskE lod sig dog ikke slå ud så let. Mikael Uhre var tæt på en reducering efter en omstilling, men målscorer Arajuuri kom flot tilbage og fik forhindret en scoring.

SønderjyskE formåede i det hele taget at lægge et tung pres på Brøndby gennem store dele af første halvleg, hvilket gav pote små ti minutter før pausefløjtet.

Niki Zimling stod på vanlig vis for hjørnesparket. På midten kunne Christian Greko ganske ugeneret stige til vejrs tæt under mål og heade udligningen i netmaskerne - godt hjulpet på vej af Uhres screening på Frederik Rønnow i Brøndby-målet.

Et anderledes Brøndby-hold

Det var et ganske andet Brønby-hold, som kom ud til anden halvleg, og gæsterne fik så småt sat sig på kampen. Først var det Halimi, der efter et godt ryk, sendte bud efter det lange hjørne, og ikke længe efter bragte Mukhtar gæsterne foran.

Teemu Pukki sendte Johan Larsson i dybden, og svenskeren fandt med et første-gangs-indlæg Mukhtar, som dirrigerede bolden i mål med låret.

Og bedst som SønderjyskE var ved at arbejde sig tilbage i kampen blev ondt værre for værterne.

Jan Kliment opsnappede en fejlaflevering fra Stefan Gartenmann og sparkede resolut bolden i kassen til Brøndby-føring på 3-1. Kort forinden havde målscorer Greko pandet bolden snært forbi.

SønderjyskE var meget på bolden i store dele af slutfasen, men de store muligheder udeblev. Nederlaget var SønderjyskEs første i fire kampe.

VIDEO: SønderjyskE måtte bøje sig for overmagten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce