Barn tæt på at blive kvalt: Virksomhed tilbagekalder gymnastik-ringe

Et mindreårigt barn var i weekenden ved at blive kvalt i gymnastikringe som disse. Nu tilbagekalder virksomheden Trævarefabrikernes Udsalg i Tvingstrup legetøjet. Pr-foto

Barn tæt på at blive kvalt: Virksomhed tilbagekalder gymnastik-ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leg med gymnastikringe fra Trævarefabrikernes Udsalg var i weekenden ved at få et meget uheldigt udfald for et barn. Nu tilbagekalder virksomheden legetøjet.

Tvingstrup: Hvis du har købt et sæt gymnastikringe til dit barn i julegave, skal du måske lige tjekke producenten, før du giver barnet lov til at kaste sig ud i gymnastiske øvelser i ringene.

Virksomheden Trævarefabrikernes Udsalg, som har hovedkontor i Tvingstrup, tilbagekalder nemlig nu deres version af det populære legeredskab.

Det sker - ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden - efter, at et mindreårigt barn i weekenden var ved at blive kvalt.

- Barnet fik halsen gennem rebet og faldt ned, så hagen hvilede på den øverste del af ringen, og rebet strammede til bag ørerne. Og barnet blev på den måde udsat for kvælningsfare, skriver Trævarefabrikernes Udsalg i pressemeddelelsen, hvor det også understreges, at barnets uheld heldigvis blev opdaget i tide, og at barnet er helt uden for livsfare.

Trævarefabrikernes Udsalg
Trævarefabrikernes Udsalg er en butikskæde med over 70 år på det danske marked.Kæden sælger bl.a. legetøj og møbler i forskellige træsorter.

Kæden har ni butikker i Danmark - bl.a. i Aarhus. Dertil kommer en webshop.

Trævarefabrikernes Udsalg har hovedkontor og lager i Tvingstrup.

Ifølge Trævarefabrikernes Udsalg har virksomheden de seneste år solgt omkring 6000 gymnastikringe i Danmark, og kunderne bliver nu tilbudt at få deres penge tilbage.

- Vi vurderer, at tovet, som ringede hænger i, kan udgøre en risiko for kvælning ved forkert brug, og derfor trækker vi gymnastikringene tilbage. Kunder kan indlevere købte gymnastikringe og få deres penge retur. Også selvom man ikke længere har en bon på produktet, lyder det fra Henrik Lange, der er direktør hos Trævarefabrikernes Udsalg.

Han understreger, at sikkerhed har en høj prioritet for virksomheden.

- Ikke mindst når det gælder børn. Vi anbefaler altid, at børn er under opsyn, når de bruger gymnastikringene, lyder det fra direktøren.

Barn tæt på at blive kvalt: Virksomhed tilbagekalder gymnastik-ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce