Belønning: Lokal yogafestival strøg til tops

Vinderne af Eventboost 2017 ved overrækkelsen. Pressefoto

Belønning: Lokal yogafestival strøg til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De tre initiativtagere bag den nye yogafestival, som fandt sted på Hindsgavl Slot denne sommer, er blevet hædret med næsten en kvart million kroner.

Middelfart: Mange måneders hårdt arbejde blev forleden belønnet med en check på 225.000 kroner til de tre passionerede yogalærere Maria Nielsen, Senay Jensen og Carina Cecilia Saatterup.

De tre kvinder, der drømmer om at gøre deres Nordic Yoga Festival til en tilbagevendende, landskendt begivenhed, løb således med sejren i konkurrencen Eventboost, som Kulturregion Trekantsområdet står bag.

- Det er helt fantastisk og det største skulderklap, vi kunne få. Vi har fra begyndelsen haft store planer. Forløbet med Eventboost har taget os på en fantastisk udviklingsrejse med en superdygtig mentor, som betyder, at vi er blevet meget skarpere på, hvordan vi vil udvikle festivalen til at blive endnu større og endnu bedre, siger Maria Nielsen fra vindergruppen i en pressemeddelelse.

Yogafestivalen debuterede i år med 325 deltagere på Hindsgavl Slot. Men kvinderne drømmer om, at festivalen skal være mere end dobbelt så stor, og allerede næste år sættes der 600 billetter til salg.

Ifølge dommerpanelet var det de tre festivalarrangøreres høje ambitionsniveau og klare fremtidsplaner, der var med til at sikre dem sejren:

- Projektet bygger ikke blot på en rigtig god idé, men også på en langsigtet strategi for at udvikle eventen til noget enestående i Danmark. Idékvinderne bag denne event er gået ind i mentorforløbet med en konstruktiv tilgang, og efter juryens opfattelse har de i samarbejde med deres mentor virkelig formået at give eventen en skarpere profil, oplyses det i pressemeddelelsen.

Konkurrencen støttes af energiselskabets EWII's værdipulje. /EXP

Belønning: Lokal yogafestival strøg til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce