Konkursramt modefirma lever videre: Halvdelen af de ansatte flytter til Vejle

DK Company har købt hovedparten af aktiviteterne i det konkursramte CNS Group. - Vi kender CNS Group som gode kolleger i branchen og har stor respekt for det, som de har bygget op. Vi er derfor glade for, at vi i denne situation kan gå ind og overtage aktiviteterne, siger administrerende direktør i DK Company, Jens Poulsen. Arkivfoto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix

Konkursramt modefirma lever videre: Halvdelen af de ansatte flytter til Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DK Company har købt hovedparten af aktiviteterne i modefirmaet CNS Group, der er gået konkurs. Halvdelen af de godt 60 ansatte er opsagt, den anden halvdel flytter til DK Company i Vejle. Fire af Solid-butikkerne kører videre.

Halvdelen af de knap 60 ansatte i CNS Group fik reddet deres arbejdsplads efter, at tøjfirmaet DK Company har købt den konkursramte virksomhed. De nye ejere kører også videre med fire af de i alt 11 Solid-butikker.

Modefirmaet, der blandt andet står bag mærket Solid, gik konkurs tidligere på ugen, efter en tysk storkunde gik konkurs i sidste uge. CNS Group og de 11 butikker i Danmark var alle ejet af norsk Stein Lande, og de blev holdt i drift af kurator, der fredag indgik en aftale med DK Company efter et forhandlingsforløb på 24 timer.

DK Company køber blandt andet et stort varelager, og med i handlen er også fire Solid-butikker, mens de øvrige syv butikker ikke åbnede fredag morgen. Samlet var der omkring 100 ansatte i butikkerne.

Men det er en hård tid for personalet. Ingen tvivl om det. Men vi håber selvfølgelig, at de, som kommer med til Vejle, kan se mulighederne.
Jens Poulsen, direktør i DK Company

Tøjmærke har god position

CNS Group A/S stod bag herretøjsmærkerne Solid og Tailored & Originals, og dametøjsmærkerne Desires og Peppercorn, og det er særligt herretøjsmærkerne, der fik Danmarks næststørste tøjfirma DK Company til at indlede forhandlinger med konkursboet. DK Company er i størrelse kun overgået af Bestseller.

- DK Company har længe haft et ønske om at styrke vores satsning inden for herresegmentet. Pt. arbejder vi med 17 damebrands og tre herrebrands, og vi ser overtagelsen af Solid og Tailored & Originals som en klar styrkelse inden for herresegmentet. Vi har stor respekt for de to brands. Solid har en rigtig god position i store dele Europa, siger Jens Poulsen, der er direktør og hovedaktionær i DK Company, der har base i Ikast.

En hård tid

Halvdelen af de knap 60 medarbejdere i CNS Group blev opsagt fredag morgen, og den anden halvdel har fået besked på, at deres arbejdspladser rykker til DK Companys Vejle-kontor. Den tidligere direktør i CNS Group, Peter Mazur, følger med som direktør for de to herretøjsmærker.

- Vi forventer at få en del synergieffekter på lager, logistik, køkken og økonomidelen, når vi rykker til Vejle inden for et par måneder. Det er blandt andet derfor, at det er halvdelen, der flytter med over. Men det er en hård tid for personalet. Ingen tvivl om det. Men vi håber selvfølgelig, at de, som kommer med til Vejle, kan se mulighederne. Jeg er ret sikker på, at i forhold til Solid, så kommer vi styrket ud af det her, siger Jens Poulsen, der ikke vil oplyse, hvad de har betalt for aktiviteterne.

Domicilet på Trianglen er ejet af det norske selskab Conseptor, der stod bag CNS Group. Selskabet gik konkurs sidste uge som følge af krisen i CNS Group i Danmark.

Konkursramt modefirma lever videre: Halvdelen af de ansatte flytter til Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce