Lotte Troelsgaard takker af

Lotte Troelsgaard tager billede med fan. Foto: Michael Svenningsen

Lotte Troelsgaard takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KoldingQ tog hjemme imod BSF i den sidste kamp i 3F ligaen i denne sæson. Inden kampen gik i gang, skulle KoldingQ sige farvel til profilen Lotte Troelsgaard. Det blev markeret med blomster og klapsalver fra de fremmødte fans. Kampen endte 1-1 og derfor må KoldingQ nøjes med en femte plads i denne sæson.

Kolding begyndte bedst med dominerende spil og enkelte chancer. I løbet af halvlegen fik BSF bedre fat i kampen, men for begge hold manglede den sidste aflevering præcision før det blev rigtig farligt. Halvlegen endte 0-0 med plads til forbedringer for begge hold.

I anden halvleg kom det første scoring i kampen. Amalie Thestrup kunne med en flot tæmning og med lidt hjælp fra stolpen sende BSF i front. Det sendte Kolding under pres og de fik skabt flere chancer efter scoringen. Det var efter et frispark Sofie Riis kunne udligne til 1-1 efter en hård duel med både målmanden og forsvarsspilleren, kunne hun heade bolden i nettet. Kampen endte med resultatet 1-1 og dermed har KoldingQ spillet sig til en femte plads.

- Hele sæson har været lidt stolpe ud i stedet for stolpe ind, på grund af lidt uheldige kampresultater og skadet spillere. Fortæller træner Peter Pedersen efter kampen

Lotte Troelsgaard var ikke den eneste spiller som KoldingQ må undvære næste sæson. Bendedikte L. Schrøder og Caroline Arendtsen Jensen flytter til USA i næste sæson.

KoldingQ - BSF 1-1 (0-0)

Fodbold, 3F ligaen, Kvinder

Mål for begge hold: Amalie Thestrup (65.) Sofie Riis (83.)

Lotte Troelsgaard takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce