Nordhøj er "Tosset med politik": Nu indtager de scenen på Mungo Park

Selvom Nordhøj Teaters skuespillerensemble kan have udfordringer med forskellige fysiske ting på scenen, er deres behov for at udtrykke sig igennem teater og performance det samme som for alle andre scenekunstnere. De vil bevæge publikum, og rykke lidt ved deres opfattelse af verden. Foto: Nordhøj

Nordhøj er "Tosset med politik": Nu indtager de scenen på Mungo Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De udviklingshæmmede fra Nordhøjs teatertrup indtager nok engang Mungo Park-scenen i Fredericiagade. Og denne gang tager de en håndfuld politikere med i stykket "Tosset med politik".

Kolding: Gennem en efterhånden lang årrække har Mungo Park Kolding skabt et tæt samarbejde med teatertruppen på Nordhøj, som er en lokal organisation for udviklingshæmmede. Truppen har flere gang optrådt på Mungo Park med egne forestillinger, og nu sker det igen under titlen "Tosset med politik".

Denne gang får skuespillerne hjælp fra folk på den anden af scenekanten. Der er nemlig blevet researchet en masse undervejs, og som noget nyt inddrages der denne gang små film med flere kendte politikere fra virkelighedens politiske verden. I filmklippene fortæller politikere som Koldings borgmester, Jørn Pedersen, byrådsmedlem Benny Dall, Villy Søvndal og Jakob Haugaard om deres oplevelser i det politiske miljø.

- De politiske bekendtskaber har alle været meget positive og åbne for vores sjove - og lidt tossede ideer - uanset deres politiske farve. Det er måske kommet lidt bag på os, men vi er sikre på at det kun vil være med til at gøre publikums oplevelse endnu større, siger Sune Geertsen, der er instruktør og medskaber på Nordhøj Teaters forestillinger for fjerde gang, i en pressemeddelelse.

Sune Geertsen, der er uddannet skuespiller, fortsætter:

- Mit udgangspunkt for Nordhøjs forestillinger har aldrig været anderledes end normalt ved en forestilling. Og det tror jeg er vigtigt. For det er deres historier, der skal fortælles. Og deres følelsesliv er nøjagtig det samme som alle andres.

Fakta
"Tosset med politik", er Nordhøj teaters egen erklærede påmindelse til alle om at få det bedste ud af livet - uanset religiøse, seksuelle, eller politiske overbevisning og funktionsniveau.Forestillingen "Tosset med politik" spiller på Mungo Park Kolding d. 12., 13. og 14. marts kl. 19.30.

På turné

Det er efterhånden blevet en tradition for mange mennesker, at de hvert år skal ned på Mungo Park Kolding og opleve, hvilken forestilling Organisationen Nordhøj har skabt. De har tidligere set stykker som "Tosset med sex" og "Tosset med Gud".

- Vores forestillinger er altid udsprunget af brugernes egne ideer, og vi ser derfor disse forestillinger som et godt eksempel på, hvordan vi kan være med til at føre Kolding kommunes vision om "selvværd og sammenhæng" ud i livet, siger Bettina Sørensen, der er Organisationen Nordhøjs driftschef.

Efter premieren og to yderligere forestillinger på Mungo Park Kolding, skal forestillingen på turné forbi Vejle, Skanderborg og Århus.

Nordhøj er "Tosset med politik": Nu indtager de scenen på Mungo Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce