Sinatur udgiver kogebog med lokale opskrifter fra seks hoteller

Nu kan du lave dine egne retter fra Sinatur. Retterne tager udgangspunkt i de råvarer, der findes omkring de forskellige hoteller - heraf et i Middelfart. Foto. Sinatur.

Sinatur udgiver kogebog med lokale opskrifter fra seks hoteller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 20. november udkom Sinatur Hotel og Konference med deres egen kogebog "Smag på Sinatur".

Bogen byder på inspiration og lækre opskrifter, der er udviklet af hotelkædens køkkenchefer og lokale producenter.  Smagen af Sinatur er lig med smagen af Danmark med et lokalt islæt, hvilket tydeligt afspejler sig i den kogebog, som Sinatur har udgivet. Her spiller de lokale producenter en stor rolle, og alle opskrifterne er baseret på råvarer fra områderne omkring de seks hoteller.  - De lokale råvarer spiller en stor rolle i vores køkkener, hvilket vi ofte får ros for af vores gæster.  Ikke mindst fordi vores gode kendskab til producenterne gør, at vi kan fortælle en historie om hver enkelt element i de retter, vi serverer, fortæller Martin Riber, der er køkkenchef på Sinatur Hotel Gl. Avernæs.  - Med bogen ønsker vi at inspirere til at bruge både gode, lokale råvarer og den vilde, spiselige natur i køkkenet. Naturen er et fantastisk skattekammer, og det at finde råvarer i naturen og bearbejde dem på bæredygtig vis er en del af vores signatur, supplerer Mikael Madsen, Køkkenchef på Sinatur Hotel Haraldskær.  Kogebogen indeholder opskrifter på både forretter, hovedretter, desserter og snacks.   

Der er noget for enhver smag og tid, og de er ikke sværere end man selv kan gå i gang i køkkenet.

Bogen koster 149 kroner og kan bl.a. købes hos Sinatur Hotel Sixtus i Middelfart.

Sinatur udgiver kogebog med lokale opskrifter fra seks hoteller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce