Stræbsomme svende kører firma videre

Henning og Margit Hansen afhænder virksomheden til tre svende, som starter hvert sit firma, men i tæt samarbejde. Pr-foto

Stræbsomme svende kører firma videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømrer- og snedkermester drosler ned efter 33 år.

Hjorte: Efter 33 år bliver hverdagen lidt anderledes for Henning og Margit Hansen, som har valgt at overdrage tømrer- og snedkervirksomheden Henning Hansens aktiviteter til tre tidligere ansatte og disses ansatte. Alle er kendte ansigter for kunderne - for de er de samme som hidtil hos Tømrer/Snedkerfirma Henning Hansen, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

De seneste 20 år er alle aktiviteterne udgået fra faciliteterne i Hjorte ved Gelsted.

- Efter mange år i front for en dejlig og stærk virksomhed er det nu tid til at drosle lidt ned på ansvar, opgaver og indsats, siger Henning Hansen, der fyldte 60 år sidste efterår.

Han fortsætter:

- Så fra nu af begynder de tre yngre gutter og deres respektive firmaer at overtage aktiviteterne. Jeg vil være tilknyttet som rådgiver og konsulent, når de måtte have brug for det. Jeg har fuld tillid til, at Nicolaj, Hans-Peter og Dennis kan varetage opgaverne og videreføre vores gode håndværk i den nye organisation. De er alle dygtige, stræbsomme og ordentlige.

Igangværende projekter hos Tømrer/Snedkerfirma Henning Hansen afsluttes i dette regi.

Og for kunderne bliver ændringerne få. Man ringer på samme nummer, og derefter vil de tre firmaer i tæt samarbejde fordele opgaverne mellem sig i forhold til deres specifikke kompetencer.

De tre nye virksomheder er: Bruun Bevaring & Restaurering ApS ved Nicolaj Bruun Knudsen, Street Bevaring & Restaurering ApS ved Hans-Peter Street samt HH Tømrer & Bindingsværk ApS ved Dennis I. Christensen. /EXP

Stræbsomme svende kører firma videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce