Ærlig Sormani: Vi spillede vores dårligste kamp

VB-træner Adolfo Sormani fandt ikke meget at glæde sig over i Farum, hvor VB-mandskabet søndag tabte 2-0 til FC Nordsjælland. Foto: Claus Bech/Scanpix 2018

Ærlig Sormani: Vi spillede vores dårligste kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farum: Adolfo Sormani lagde ikke det fjerneste skjul på, hvad han mente om Vejle Boldklubs indsats i søndagens opgør mod FC Nordsjælland: VB spillede sæsonens hidtil dårligste kamp.

- FC Nordsjælland fortjente sejren. De spillede bedre end os, og de viste mere - slut, sagde VB-træneren efter kampen i Farum, der endte med en fortjent 2-0-sejr til hjemmeholdet.

Den kompakthed, som i flere af sæsonens første kampe hørte til VB-mandskabets store forcer, så Sormani ikke mod FC Nordsjælland.

- Vi blev alt for lange. Ofte var der 60 meter mellem vores forsvar og angreb, og det går slet ikke. Den afstand skal helst være 35-40 meter, sagde Adolfo Sormani.

Det gav ifølge VB-træneren fine betingelser for FC Nordsjælland, der udnyttede den gode plads.

Underlaget ingen undskyldning

Kampen på Right to Dream Park i Farum foregik på kunstgræs, og turneringskampe på sådan et underlag hører bestemt ikke til VB-trænerens livretter.

Han nægtede dog at bruge underlaget som undskyldning for nederlaget.

- Spillerne kæmpede ikke godt nok, og de manglede den rigtige attitude, sagde Sormani og fortsatte:

- Når den slags mangler, ligger ansvaret hos mig.

Adolfo Sormani prøvede at ændre på tingenes gang med tidlige udskiftninger. Den første udskiftning kom fra anden halvlegs begyndelse, da Arbnor Mucolli erstattede Nicolaj Madsen, og de sidste to VB-udskiftninger faldt, inden der var spillet 65 minutter.

Udskiftningerne hjalp dog ifølge Sormani ikke det store.

- Jeg håbede, at indskiftningerne ville give holdet noget energi, men det er vanskeligt at komme ind i sådan en kamp, når det hele virker stresset, sagde Adolfo Sormani.

Pause til Mads Lauritsen

VB spillede igen uden Mads Lauritsen, som de seneste uger har døjet med sportsbrok.

En undersøgelse fredag gav det resultat, at stopperen må holde cirka tre ugers pause, men han undgår en operation.

- Det er ærgerligt, vi må undvære ham, konstaterede Sormani, som satser på, at Mads Lauritsen er klar igen efter den næste landskampspause.

VB har to kampe inden den pause; 26. august hjemme mod OB, og 31. august ude mod AC Horsens. Efter landskampspausen tager VB fat igen mandag 17. september med en udekamp mod AaB.

Ærlig Sormani: Vi spillede vores dårligste kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce