Andre klubbers fans jubler over VB-oprykning

VB's oprykning blev fejret på behørig manér i Vejle, men fans fra andre klubber tager også del i glæden på hjemmesiden bold.dk. Foto:Yilmaz Polat

Andre klubbers fans jubler over VB-oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På hjemmesiden bold.dk bliver nyheden om VB's oprykning mødt med stribevis af lykønskninger

Vejle: Vejle Boldklub har været savnet i landets bedste fodboldrække.

Skulle nogen være i tvivl, er det bare at tjekke det digitale fodbold-medie, bold.dk. Her er kommentarsporet, der følger med nyheden om VB's oprykning til superligaen, fyldt med lykønskninger.

109 læsere har kommenteret historien om klubbens 2-0 sejr over Thisted søndag - en sejr, der sikrede en plads i næste sæsons Superliga efter ni år i den næstbedste række.

Og langt, langt, langt de fleste er positive - som blandt andet denne AGF-fan:

- Fedt, fedt, fedt, så kan de gamle giganter mødes i en rigtig østjysk klassiker. Det er ikke det sammen med Randers eller Horsens som har vikarieret, mens Vejle har været væk.

Eller fra OB:

- Stort tillykke til Vejle. Håber I kan etablere jer i Superligaen og ser meget frem til opgørene Vejle-OB.

Selv en Esbjerg-tilhænger, der i sidste ende trak det korteste strå i kampen om den direkte oprykning, melder sig i koret:

- Tillykke til VB fra en skuffet, men fattet, EfB-fan. VB var klart 1. Divisions bedste hold, og I slog alle konkurrenter på stribe i foråret. Det er klasse. Glæder mig til en anden klassiker, VB-AGF, som har været fraværende fra Superligaen i alt for mange år.

Drilleri fra fans i Horsens

JLS istemmer samme hyldestsang:

- Stort tillykke til Vejle Boldklub med oprykningen. I disse tider med mere eller mindre uopfindsomme Football Club/by/område projekter, hvis sjæl, tradition og klubfarver er væk, kan man kun byde en traditionsklub velkommen tilbage - håber Esbjerg kommer sammenvejning. Glæder os til klassikerne i Vejle og Aarhus"

Selvfølgelig er der også drillerier - for eksempel denne - formentlig fra en fan, der råber "GULE", når han er på stadion:

- Så rykkede lillebror Vejle også op. Velkommen! Det bliver sjovt mod Horsens.

Eller en anden AC Horsens-fan:

- Hvor er det fedt Vejle. Stort tillykke!. Bliver fedt at side på Casa Arena og se jer blive tæsket tilbage i 1. Division. VB mod AC bliver sæsonens højdepunkter. TIllykke, og hvor må I få prygl næste år.

Så - jo, godmodige udfordringer er der naturligvis også i det ellers stort set enstemmige jubelkor, hvor denne kommentar opsummerer meget godt:

- Fantastisk med en traditionsklub som Vejle tilbage i landets bedste række! Fedt - stort tillykke til VB. Og dejligt med et godt stadion, god fanbase og en kort udebanetur.

Andre klubbers fans jubler over VB-oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce