Avisen erfarer: Kontrakten revet midt over efter Madsens overraskende exit fra VB

VB forsøgte at overtale Nicolaj Madsen til at blive, men det lykkedes ikke, og da klubben ifølge Jacob Krüger ikke ønsker en spiller i truppen, som ikke vil være der, endte det med en ophævelse. Arkivfoto: Mette Mørk

Avisen erfarer: Kontrakten revet midt over efter Madsens overraskende exit fra VB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Agon Mucolli fandt ingen ny klub og træner i efteråret med VB's U19-trup, mens der stadig er mulighed for en lejeaftale for en af målmændene.

Vejle: Det kom bag på Vejle Boldklub, da Nicolaj Madsen ytrede ønske om en ophævelse af sin kontrakt med klubben.

- Vi vidste godt, at han ikke spillede så meget, som han ønskede, men det overraskende os, at han gerne ville væk, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

VB forsøgte at overtale Nicolaj Madsen til at blive, men det lykkedes ikke, og da klubben ifølge Jacob Krüger ikke ønsker en spiller i truppen, som ikke vil være der, endte det med en ophævelse.

Nicolaj Madsen kom til VB i sommeren 2017 fra Sønderjyske på en aftale af to års varighed. Jacob Krüger ønsker ikke at kommentere de økonomiske omstændigheder i forbindelse med kontraktophævelsen. Avisen erfarer, at der er tale om, at kontrakten er revet midt over, og at der ikke blev sendt penge efter Nicolaj Madsen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Nicolaj Madsen.

VB - sommeren 2018
Her er til- og afgang hos Vejle Boldklub i løbet af sommeren 2018.Tilgang: Victorien Adebayor (Inter Allies, Ghana - lejeaftale), Felix Örn Fridriksson (ÍBV Vestmannaeyjar, Island - lejeaftale), Melker Hallberg (Udinese, Italien), Sean Murray (Colchester, England), Gustaf Nilsson (Brøndby), Vladis Emmerson (Olimpik Donetsk, Ukraine), Adam Jakobsen (Frem), Tobias Mølgaard (Thisted FC), Thomas Gundelund (nyoprykket) og Lucas From (nyoprykket).

Afgang: Simone Branca (Cittadella, Italien), Kim Elgaard (United Victory, Maldiverne), D'Avila Ba Loua (ASEC Mimosas, Elfenbenskysten - lejemål ophørt), Peter Utaka (Tokushima Vortis, Japan), Nicolaj Ritter (FC Fredericia), David Arshakyan (HNK Gorica, Kroatien) og Nicolaj Madsen (kontraktophævelse).

Udlejet: Christian Kudsk (Thisted), Jonas Andersen (Kolding IF) og Alexandru Boiciuc (FC Sheriff Tiraspol, Moldova).

VB mangler en midtbanespiller

Nicolaj Madsens farvel betyder, at VB nu råder over fem spillere til de centrale pladser på midtbanen, og det er ifølge Jacob Krüger en færre end ønsket.

Derfor kiggede klubben op til transfervinduets lukning på en mulig erstatning for Nicolaj Madsen. VB forsøgte at købe Mathias Hebo Rasmussen i Lyngby, men det sagde den københavnske 1. divisionsklub nej til.

Trods transfervinduets lukning kan VB fortsat hente spillere, men der skal være tale om spillere, der 1. september stod uden kontrakt.

Jacob Krüger tvivler på, at VB benytter sig af den mulighed.

Stadig mulighed for målmand

VB håbede til det sidste at få afhændet Agon Mucolli, men det lykkedes ikke.

Agon Mucollis forhold til træner Adolfo Sormani kørte i foråret fast, og siden har den unge offensiv-spiller efter eget ønske ikke været en del af VB's førsteholdstrup.

Det findes fortsat ligaer med åbne transfervinduer, men Jacob Krüger anser det for usandsynligt, at Agon Mucolli får en aftale i en af dem.

Til gengæld er det ikke utænkeligt, at VB får lejet en af sine fire målmænd ud - i givet fald Gianluca Zanette.

- Vinduet i Portugal er fortsat åbent, og traditionelt findes der mange brasilianerne i portugisk fodbold, så det kan måske være en mulig for vores brasilianske målmand, siger Jacob Krüger.

Transfervinduet i Portugal lukker 21. september.

Avisen erfarer: Kontrakten revet midt over efter Madsens overraskende exit fra VB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce