Et uundgåeligt brud: VB siger farvel til angriber

Natha Oduwa, th, kigger på, mens børn træner i en åben VB-træning. Det var han vant til i VB, at kigge på, og nu er hans kontrakt blevet revet itu. Arkivfoto: Morten Pape

Et uundgåeligt brud: VB siger farvel til angriber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle Boldklub og Nathan Oduwa er blevet enige om at gå hvert til sit. Den engelske angriber fandt aldrig ind i et fornuftigt samarbejde med klubbens trænerteam.

Vejle: Nathan Oduwa er fortid i Vejle Boldklub efter knap tre måneders ansættelse. Angriberen har selv bedt om at få ophævet sin kontrakt med klubben, fordi han formentlig godt kunne se, at han ikke kom til at spille lige foreløbig.

Bruddet kommer næppe som et chok for VB-tilhængere, idet Nathan Oduwa var helt ude af truppen, da den sidste kamp mod Randers blev spillet lørdag. Han indgik heller ikke i fredagens træning, hvor han simpelthen ikke var til stede.

- Både vi og Nathan gik ind i det her med en ambition om, at det skulle lykkes, men det gjorde det ikke. Sådan går det nogle gange, siger VB's tekniske chef, Jacob Krüger.

Han mener, at Nathan Oduwa havde svære kår fra start.

- Han kom en eller to måneder inde i sæsonen, og det er aldrig let. Vi brugte tid på at bygge ham op formmæssigt, og da han var ved at være der, fik han en lyskeskade og var ude i to uger. Derfra kom han aldrig rigtig i betragtning, siger Jacob Krüger.

Det sker nogle gange i fodbold, at man ikke rammer rigtigt.
Jacob Krüger, teknisk chef i VB.

Et fejlskud?

Nathan Oduwa kan roligt kaldes et fejlskud for VB. Angriberen har åbenlyse kvaliteter - især i forhold til sin fart - men hans attitude blev aldrig nogensinde cheftræner Adolfo Sormanis kop te. Italieneren har tidligere sagt om Oduwa, at hverken hans fysiske forfatning eller hans mentale var god nok til at spille for VB.

Under Sormani skal hver eneste spille give sig 100 procent for klubben - både offensivt og defensivt - og det mente cheftræneren tilsyneladende ikke, at Oduwa gjorde.

VB kunne ellers godt have brugt en mand med mål i støvlerne. Adam Jakobsen knokler, men er ikke den fødte skarpretter, og Imed Louati og Gustaf Nilsson har stort set været skadet hele sæsonen.

- Der har manglet noget offensivt. Adam har gjort det godt, men det var aldrig meningen, at han skulle bære hele vores offensiv. Han skulle være et supplement til de øvrige angribere, siger Krüger.

Det gør det så endnu mere ærgerligt, at Nathan Oduwa aldrig kom i gang.

- Det sker nogle gange i fodbold, at man ikke rammer rigtigt, konstaterer Jacob Krüger.

VB skal nu ud og lede efter en ny angriber. Superligaen starter igen i starten af februar.

Nathan Oduwa nåede fire kampe for VB. Den første var mod Sønderjyske, og den sidste var mod Brøndby IF.

Et uundgåeligt brud: VB siger farvel til angriber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce