Før kampen mod HB Køge: Uddeling af skuffelser er trænerens lod

Erick Farias har spillet de seneste par kampe fra start, men den brasilianske angriber risikerer en tur ud på bænken, når VB tirsdag aften møder HB Køge. Til den kamp er den normale offensive trio klar igen. Arkivfoto: Kim Haugaard

Før kampen mod HB Køge: Uddeling af skuffelser er trænerens lod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ylber Ramadani er med i VB-truppen til tirsdagens kamp mod HB Køge, selv om han mandag aften var i Tyrkiet med Albaniens A-landshold.

Vejle: Uddeling af skuffelser hører til en fodboldtræners lod.

Sådan et par stykker eller tre skuffelser, deler Adolfo Sormani ud, når han giver startopstillingen til Vejle Boldklubs kamp mod HB Køge.

Imed Louati, Allan Sousa og Dominic Vinicius er alle igen til rådighed, og det ligner derfor masseudskiftning i frontkæden.

Imed Louati og Allan Sousa er tilbage efter henholdsvis to og tre kampes karantæne, og Dominic Vinicius er kommet sig over den lyskeskade, han pådrog sig for små tre uger siden i udekampen mod Nykøbing FC.

- Sådan er det. Det er en del af en træners opgaver, at han må skuffe nogle, siger Adolfo Sormani.

Hvem der trækker nitter, må tiden vise, da VB's startopstilling først offentliggøres en time inden kampstart.

Måles på andet end scoringer

VB vandt uden den offensive trio udekampen i Fredericia, og det blev også til sejr ude mod Brabrand, da Louati og Sousa manglede, mens Vinicius blot spillede kampens sidste 20 minutter.

I stedet spillede Erick Farias og D'Avila Loua Ba i front, og Adolfo Sormani holder sig ikke tilbage for at dele roser ud til netop de to.

- Angribere skal ikke altid udelukkende måles på scoringer. D'Avila lavede et vigtigt mål for os i Fredericia, men andet end mål tæller. Der skal arbejdes, og det gjorde de begge to, siger Adolfo Sormani, som tidligere på efteråret bestemt ikke lod sig imponere af D'Avilas arbejdsindsats.

- De viste, at de begge er spillere, vi kan regne med og spillere, som er vigtige for os, fortsætter VB-træneren.

Har næppe til en hel kamp

Der er også spørgsmålstegn længere tilbage på banen.

Det drejer sig om én af holdets helt fast folk, Ylber Ramadani. Midtbanespilleren er sammen med målmand Pavol Bajza og stopper Mads Greve den eneste, som har indgået i startopstillingen i de hidtidige 16 kampe i 1. division.

Den stime er nu i fare.

Ramadani har den seneste tid været optaget af landsholdsopgaver. I fredags spillede han hele kampen og scorede, da Albaniens U21-landshold hjemme spillede 1-1 i en EM-kvalifikationskamp mod Nordirland, og mandag aften var han med Albaniens A-landshold i Tyrkiet. Ramadani kom dog ikke på banen i kampen, der foregik i feriebyen Antalya. Efter planen fløj Ramadani tirsdag morgen fra Antalya til tyske Hamborg med forventet ankomst 12.30. Dér holder en bil parat og kører Ramadani til Vejle.

- Vi må se hans tilstand, når han kommer til Vejle. Når vi kender den, ved vi, om han kan spille og i givet fald hvor meget, siger Adolfo Sormani og fortsætter:

- Ramadani er i god form, men jeg tvivler nu på, han kan spille en hel kamp for os.

VB har også haft Kerim Memija af sted på landsholdsopgave. Han spillede i fredags med for Bosniens U21-landshold, der slog Wales med 4-0.

Memija indledte kampen på udskiftningsbænken og kom ind, da der manglede et lille kvarter.Du kan følge kampen live tirsdag aften 17.45 på vafo.dk.

Før kampen mod HB Køge: Uddeling af skuffelser er trænerens lod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce