Fokus på Superliga: VB lod førsteholdet blive hjemme

Kasper Poulsgaard var blandt de unge folk, som VB havde med til reserveliga-kampen mod FC Helsingør. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Fokus på Superliga: VB lod førsteholdet blive hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen fra fredagens kamp mod Randers FC var med i Vejle Boldklubs reserveholds-trup mod FC Helsingør - også klubbens nyeste tilgange blev i Vejle.

Helsingør: Fokus hos Vejle Boldklub er rettet mod fredagens superligaopgør mod Sønderjyske, og derfor var det yderst sparsomt med førsteholdsfolk i den trup, som mandag spillede reserveliga-fodbold.

Heller ikke nyerhvervelserne, midtbanespilleren Vladlen Yurchenko og angriberen Nathan Oduwa, spillede med i reserveholdskampen mod FC Helsingør.

- De har ikke været i klubben ret længe, og vi anser det for vigtigt, at de finder sig til rette i vores træningsmiljø, inden vi slipper dem løs i en kamp, siger Morten Bisgaard, trænerassistent i VB og sammen med en anden af trænerassistenterne Giovanni Mazella, ansvarlig i forbindelse med kampene i reserveligaen.

VB tabte opgøret mod FC Helsingør med 2-1 efter en kamp, som Morten Bisgaard kalder meget lige.

- Det var to hold, som matchede hinanden fint, og vi kunne sagtens været kommet fra kampen med uafgjort. Vi havde flere store chancer for at udligne, siger Bisgaard.

Der var ifølge Morten Bisgaard flere fine præstationer på VB-mandskabet. Målmanden Gianluca Zanette stod en fin kamp og havde flere gode redninger, og så gjorde kineserne Wang Zhenao og Qingshen Zeng en god figur.

Wang Zhenao, som flere gange har siddet på bænken i superligakampe, scorede VB's enlige mål, som var assisteret af ghaneseren Foday Manneh, der var blandt havet af U19-spillere på VB-holdet. VB havde Mads Kaalund, som normalt spiller danmarksseriefodbold i Stenløse, med, og Bisgaard var også tilfreds med hans indsats.

VB spiller reserveliga-fodbold igen allerede på lørdag, og da er modstanderen Sønderjyske. Det er en kamp, som spilles i VB Parken og ligger dagen efter, at de to klubber mødes i Superligaen.

FC Helsingør-VB 2-1 (1-1)
Reserveligaen, pulje 3Mål: 2-1 (21.), 1-1 Wang Zhenao (26.), 2-1 (72.).VB (4-3-3): Gianluca Zanette - Yu Wei, Anders Bro, Kasper Poulsgaard, Ibrahim Fard - Qingshen Zeng, Nikolaj Lebæk (Valdemar Bjerre, 46.), Mads Kaalund - Wang Zhenao, Jakob Kristensen, Foday Manneh (Noah Weng, 46.).

Fokus på Superliga: VB lod førsteholdet blive hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce