Gang i svingdøren: VB går efter yderligere tre spillere

Mads Greve er den senest ankomne nyerhvervelse i Vejle Boldklub. Planen er, at der hentes yderligere tre spillere ind. Foto: Mette Mørk

Gang i svingdøren: VB går efter yderligere tre spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, maner til tålmodighed i forhold til de kommende forstærkninger.

Vejle: Vejle Boldklub mangler fortsat at få de sidste nye folk på plads til den kommende sæson.

Ifølge Jacob Krüger, teknisk chef i VB, kigger klubben efter en reservemålmand, en forsvarsspiller og yderligere én til den centrale midtbane.

- Det er, hvad vi går efter, siger Jacob Krüger.

VB sagde i sommerpausen farvel til tre målmænd; Michael Lansing, David Lazar og Chen Zirong. Det efterlod sidste sæsons førstekeeper Pawol Bajza som eneste tilbageblevne til pladsen mellem stængerne. I øjeblikket er kroaten Dino Hodzic til prøvetræning i Nørreskoven, og han bliver i klubben til en gang i næste uge.

- Vi skal have en reservemålmand. Vi har en førstemålmand, som nok er den bedste eller i al fald hører til blandt de absolut bedste i rækken, siger Jacob Krüger.

Også forsvaret mangler en mand, og ifølge Jacob Krüger er positionen ikke altafgørende.

- Det er kvaliteten, der er afgørende. Vi skal bruge en spiller af den rigtige kvalitet, og så er det af mindre betydning, hvilken plads han dækker, siger Jacob Krüger.

VB er dækket ind på samtlige forsvarspladser, men der forsvinder formentlig yderligere én fra sidste sæson. Brasilianske Lucas Maia befinder sig fortsat i Brasilien, hvor hans agent er i gang med at finde en ny klub til stopperen.

VB-truppen
I øjeblikket har VB's førsteholdstrup dette udseende:Målmand: Pavol Bajza.

Forsvar: Mads Greve, Rasmus Lauritsen, Anders Egholm, Viljormur Davidsen, Hu Ruibao, Kim Elgaard, Lucas Maia, Wang Xin, Kerim Memija og Kasper Nøhr.

Midtbane: Jacob Schoop, Nicolaj Madsen, Ylber Ramadani, Christian Kudsk, D'Avila Ba Loua og Agon Mucolli.

Angreb: Imed Louati, Oliver Drost, Allan Sousa, Dominic Vinicius og Sebastian Bruhn.

I øjeblikket er målmanden Dino Hodzic og midtbanespilleren Moses Dyer til prøvetræning, og Patrick Rasmussen, som var en del af truppen i sidste sæson, træner også med.

Skal bruge tre på midten

VB-truppen er i forhold til sidste sæson dækket udmærket ind med spillere til midtbanens centrale pladser.

I sidste sæson svor træner Andreas Alm i langt hovedparten af kampene til en 4-4-2-opstilling, men den foretrukne formation kan meget vel ændre sig efter trænerskiftet.

Adolfo Sormani har tidligere i trænerkarrieren brugt en 4-1-4-1, og noget tyder på, at det også er den opstilling, han vil bruge i Vejle.

- Når han gerne vil spille med tre på midten, skal vi bruge en mere. Det hænger også lidt sammen med, at vi ikke er helt klar over, hvornår Nicolaj Madsen er klar til at spille, siger Jacob Krüger.

Nicolaj Madsen blev for et par uger siden opereret for en hælskade, og han når næppe at blive klar til sæsonstarten 30. juli.

Det får umiddelbart ingen ændring på klubbens transfer-strategi, at Christian Kudsk er ude minimum resten af året på grund af en forestående korsbåndsoperation.

- Vi er dækket udmærket ind på kanterne, mener Jacob Krüger.

Agon Mucolli og D'Avila Ba Loua blev i sidste sæson flittigt brugt som kantspillere, og desuden er både Oliver Drost og Allan Sousa alternativer på de positioner.

Vb er langt fremme

Generelt er Jacob Krüger godt tilfreds med det, som hidtil er nået. Transfervinduet slutter ved udgangen af august, så i princippet er der god tid, inden truppen skal være på plads.

- Det optimale er selvfølgelig, at truppen er på plads, når træningen går i gang, men vi skal have tålmodighed, så vi finder de rigtige spillere, siger Jacob Krüger og fortsætter:

- Men det ser fornuftigt ud. Vi er langt fremme i forhold til mange af vores konkurrenter.

Gang i svingdøren: VB går efter yderligere tre spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce