Kæmpe klub kommer til Vejle: Man kan tydeligt mærke det

Arbnor Mucolli er frem til at møde en stor klub som Brøndby, men hysteriet omkring kampen foregår mest udenfor kridstregerne. Arkivfoto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Kæmpe klub kommer til Vejle: Man kan tydeligt mærke det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Brøndby kommer til byen kan det mærkes. Søndagens opgør mellem VB og Brøndby IF har en enorm interesse. Det oplever man især på ledelsesgangen.

Vejle: Det er ikke hvilken som helst klub, der kommer til Vejle og spiller fodbold søndag klokken 18.00. Det er Brøndby IF. En klub, som tiltrækker enorm opmærksomhed og har en af de mest passionerede fangrupperinger her til lands.

Samlet set har 231.372 mennesker set Brøndby ude og hjemme i denne sæson. Cirka 10.000 flere, end der har set FCK og 100.000 flere, end der har set FC Midtjylland.

- Vi kan tydeligt mærke, at det er Brøndby, der kommer. Sponsorfaciliteterne er udsolgt, og det blev de på rekordtid. Der er dobbelt så mange journalister, dobbelt så mange kameraer, og Brøndbys fanafsnit er for længst udsolgt, siger kommunikationschef Morten Pelch.

Han fortæller, at der i 1. division sad én udenlandsk talentspejder til hver tredje kamp. I Superligaen er det fire eller fem. Mod Brøndby er tallet 20.

- De kommer fra England, Frankrig, Holland. Det ville nok ikke være det dårligste tidspunkt for en spiller at præstere godt på, siger Morten Pelch med et grin.

Han håber, at tilskuerne, spillerne og de frivillige vil være i stand til at nyde begivenheden. De to klubber kommer næppe til at mødes mere i denne sæson. Brøndby kommer i mesterskabsslutspillet - det samme kan ikke siges om VB.

- Både spillerne og tilskuerne får lov at mærke, hvad der er så fantastisk ved at være i Superligaen. Det er kampe som den her, vi så frem til, da vi lå og mødte HB Køge og Skive. Jeg håber, at både tilskuere og spillere kan nyde det, siger Morten Pelch.

Det her er en af de kampe, som mange fans har krydset af i kalenderen, da kampprogrammet kom. Ligesom kampe mod FC København og AGF.
Morten Pelch, kommunkationschef i VB.

En kamp som alle andre

En af de spillere, der glæder sig, er Arbnor Mucolli. Men han påpeger samtidig, at der på banen ikke er den store forskel på at møde Brøndby, Vendsyssel og OB. Hysteriet foregår mestendels udenfor kridtstregerne.

- Vi skal gå til kampen, som vi går til alle kampe. Vi skal turde spille vores eget spil, ligesom vi egentlig gjorde, da vi mødte Brøndby på deres hjemmebane, siger midtbanespilleren.

Det opgør endte 1-1, og VB overraskede mange ved at udvise stort mod med bolden.

- Jeg synes, vi spiller godt. Men det er utroligt, at vi ikke har fået mere ud af det, siger Arbnor Mucolli.

VB har en forhåbning om, at der kommer 7000 mennesker og ser kampen. Havde den ligget på et mere favorabelt tidspunkt, lidt tættere på juni og længere væk fra juleaften, havde den formentlig været udsolgt.

Kæmpe klub kommer til Vejle: Man kan tydeligt mærke det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce