Mere spillertrafik venter i Nørreskoven

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, vil ikke afvise, at der sker yderligere rokeringer i VB-truppen i løbet af vinterens transfervindue. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Mere spillertrafik venter i Nørreskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, vil ikke afvise, at der sker mere ved både ind- og udgangen, inden januars transfervindue lukker.

Antalya: Der er fortsat mulighed for trafik ved både ind- og udgangen hos Vejle Boldklub, inden januars transfervindue lukker.

- Jeg tror ikke, vi er færdige endnu, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub

Han ønsker ikke at sige hvilke positioner, VB eventuelt kigger efter nye folk til, eller antallet af nye folk, klubben ønsker hentet ind.

VB har i løbet af januar hentet fire nye spillere i form af forsvarsspillerne Malte Amundsen og Branko Ilic, midtbanespilleren Mathias Hebo Rasmussen og den ukrainske angriber Sergii Hryn.

To er ude på prøve

VB har i øjeblikket to spillere af sted til prøvetræning. Tidligere på ugen forlod Sean Murray og Wang Zhenao truppen i Tyrkiet og drog til henholdsvis Irland og længere mod syd, Mellemøsten.

Sean Murray træner med i en irsk klub, mens Wang Zhenao ses an af en kinesisk klub, der er på træningslejr i Mellemøsten.

Jacob Krüger vil ikke spå om, hvordan prøvetræningerne ender, men han anser det for usandsynligt, at de to vender tilbage til VB-truppen i forbindelse med træningslejren. Kommer de retur til VB, støder de til, når spillerne om en uges tid er hjemme igen.

Mere spillertrafik venter i Nørreskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce