Operation tvinger VB-spiller til at holde pause

VB-træner Adolfo Sormani må de næste par uger undvære Sean Murray, som onsdag gennemgik en blindtarmsoperation. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Operation tvinger VB-spiller til at holde pause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sean Murray må holde pause et par uger, efter han onsdag blev opereret for blindtarmsbetændelse - Louati tvivlsom til OB-kampen.

Vejle: Vejle Boldklub må de næste par uger undvære Sean Murray.

Den irske midtbanespiller er ramt af blindtarmsbetændelse og blev onsdag opereret. Det betyder, at der venter Sean Murray en pause på et par uger. Han mister kampene mod OB, søndag 26. august og opgøret fem dage senere mod AC Horsens, men han er formentlig tilbage, når VB mandag 17. september tager fat igen efter landkampspausen.

Sean Murray kom til VB for cirka en måneds tid siden og har været med i tre af sæsonens første sekskampe. Han spillede fra start, da VB søndag tabte til FC Nordsjælland.

Går bedre end frygtet med Louati

Sean Murray er dermed den seneste, som slutter sig til VB's skadesliste, som i forvejen bestod af tre spillere.

Mads Lauritsen er ude i tre uger på grund af sportsbrok, og det trækker også ud for Tobias Mølgaard, som fortsat døjer med overbelastning af sit ene lår.

Tættest på comeback er Imed Louati. Den tunesiske angriber stod over mod FC Nordsjælland på grund af den fiberskade, han spillerunden tidligere, da VB spillede i Hjørring mod Vendsyssel.

- Jeg ved ikke, om han er med på søndag. Det er endnu for tidligt at komme med et bud på det, siger VB-træner Adolfo Sormani.

Louatis skade sidder i det ene baglår, og det går bedre, end Adolfo Sormani i første omgang frygtede.

- Samtidig skal vi undgå at forcere noget, for vi har stadig mange kampe tilbage, siger VB-træneren.

Også Arbnor Mucolli holdes i øjeblikket ude at træningen, efter han gik ud af mandagens reserveholdskamp mod Sønderjyske, men der er ifølge Sormani blot tale om et slag, og dermed bliver Arbnor Mucolli klar til OB-kampen.

Operation tvinger VB-spiller til at holde pause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce