Sormani efter ny testkamp: Vi er svære at score imod

Jacob Schoop udgik i anden halvleg, da VB mødte georgiske FC Samtredia. Anføreren har lidt problemer med sin ene akillessene. Arkivfoto: Joan Anette Karlsen

Sormani efter ny testkamp: Vi er svære at score imod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VB spillede 0-0 mod FC Samtredia fra Georgien i en kamp, hvor træner Adolfo Sormani stillede med 10 nye spillere i forhold til den seneste testkamp.

Side: Noget tyder på, at Vejle Boldklub i øjeblikket er svære at score imod.

Det er træner Adolfo Sormanis konklusion, efter VB tirsdag spillede 0-0 mod FC Samtredia fra Georgien. Dermed er der endnu ikke scoret mod vejlenserne i de to hele kampe - og den lidt mere end halve kamp - som foreløbig er spillet i forbindelse med klubbens træningslejr i Tyrkiet. I lørdag spillede VB 0-0 mod Paksi FC fra Ungarn, og to dage tidligere vandt VB med 2-0 over russiske Zenit Skt. Petersburg i en kamp, som foregik over to gange 30 minutter.

Mod georgierne ramte VB ifølge Sormani ikke niveauet i begyndelsen af kampen, men siden kom der styr over tingene, og VB-mandskabet fik lagt et godt pres på modstanderen.

- Spillerne viste, at deres fysiske form er god. Jeg så det i lørdags, og nu viste de spillere, som ikke spillede så meget i lørdags, det samme, siger Adolfo Sormani.

At VB heller ikke denne gang fik scoret, bekymrer ikke Adolfo Sormani synderligt.

- Vi har fundet den rette balance og kontrollerer kampene, og når man gør det, kommer chancerne, mener han.

VB-FC Samtredia 0-0
TræningskampVB (4-3-1-2): Thomas Hagelskjær - Kasper Poulsgaard, Rasmus Lauritsen, Mads Greve, Nicolaj Ritter - Kim Elgaard (Simone Branca, 70.), Jacob Schoop (Mohammed Al-Hardan, 70.), Arbnor Mucolli - Agon Mucolli (Nicolaj Madsen, 70.) - Jonas Andersen, Alexandru Boiciuc (David Arshakyan, 70.).

Træner-ros til ung angriber

Der var nemlig skiftet ud på samtlige pladser i startopstillingen minus én. Rasmus Lauritsen var eneste genganger i forhold til kampen mod Paksi FC, og Adolfo Sormani var generelt tilfreds med præstationerne.

Han roste den unge angriber Jonas Andersen, som viste den helt rette attitude, hvilket er noget, Adolfo Sormani sætter stor pris på.

- Han viste igen, at han er en spiller, som hører hjemme i førsteholdstruppen, og jeg regner ham helt på samme linje som vores andre angribere, siger Adolfo Sormani.

VB-træneren fandt også plads til en anden af klubbens egne unge folk, Kasper Poulsgaard, i startopstillingen. Kasper Poulsgaard var oprindelig ikke udset til at træne med førsteholdet, men da Thomas Gundelund skulle hjem til en landsholdssamling, blev Kasper Poulsgaard, da de øvrige ungdomsspillere i lørdags rejste hjem.

- Vi brugte ham lidt ude af position, men han gjorde det godt. Han fandt godt ind i spillet sammen med de andre i forsvaret, siger Adolfo Sormani og fortsætter:

- Vi har en del unge spillere, som viser sig godt frem og er på rette vej. Det er meget glædeligt.

Skadesfri trup

VB-truppen er i øjeblikket fri af skader, og det ændrede kampen mod FC Samtredia ikke umiddelbart på.

Jacob Schoop gik ud med cirka 20 minutter igen, da han har problemer med sin ene akillessene, men der er ifølge Adolfo Sormani ikke tale om noget alvorligt.

Heller ikke Arbnor Mucolli spillede kampen til ende, da han i slutminutterne måtte ud på grund af krampe.

Begge burde være klar, når VB runder træningslejren af med to kampe, som begge spilles på fredag. Den ene er mod Rapid Bukarest, mens den anden er mod et russisk hold.

- Det passer mig fint, at alle får yderligere en kamp. Det betyder, at alle i forbindelse med vores træningslejr har spillet en del, og at spillerne står nogenlunde ens, når det handler om spilletid, siger Adolfo Sormani.

VB-truppen rejser hjem på lørdag, og der mangler så yderligere én testkamp, inden forårspremieren i 1. division. Den første turneringskamp spilles fredag 2. marts, når Thisted FC er gæst på Vejle Stadion, mens vinterens sidste træningskamp spilles en uge tidligere og er mod FC Fredericia.

Sormani efter ny testkamp: Vi er svære at score imod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce