Sormani foretrækker den normale uge

Adolfo Sormani sender søndag spillerne i kamp i VB Parken mod klubbens U19-hold. Arkivfoto: Mette Mørk

Sormani foretrækker den normale uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VB forsøgte at finde en træningskamp til weekenden. Det lykkedes ikke, og derfor spilles en intern træningskamp, så ugen kommer til at ligne én af de normale.

Vejle: Fodboldkalenderen beordrer i øjeblikket landskampspause, og det gælder også for store dele af 1. division, selv om rækken i udgangspunktet kører videre uagtet landsholdsfodbold eller ej.

Hovedparten af kampene er dog udsat, fordi også spillere fra den næstbedste danske fodboldrække er af sted på landsholdsopgaver. Blandt de udsatte kampe er Nykøbing FC-VB, men vejlenserne kommer dog alligevel i kamp.

Klubben forsøgte at finde en modstander til en træningskamp, men det lykkedes ikke, og derfor spilles der søndag klokken 11.00 i VB Parken en kamp mod klubbens U19-hold.

- Det er bedst, når tingene kører efter en fast rytme med en god træningsuge og så en kamp om søndag, siger VB-træner Adolfo Sormani.

- Vi skal så vidt som muligt holde rytmen, for efter landskampspausen venter et par meget vigtige kampe, fortsætter han.

Adolfo Sormani henviser til kampene mod Esbjerg og Viborg, som spilles henholdsvis 15. og 22. oktober på Vejle Stadion.

Det koster på længere sigt, hvis vi bruger spillere, som ikke er helt friske. Derfor kigger vi på landsholdsspillerne, når de er tilbage for at se, om de har brug for en pause.
Adolfo Sormani, VB-træner

Ugen skal ligne de andre

I forbindelsen med den seneste landskampspause gav Adolfo Sormani spillerne fri hen over weekend, men umiddelbart var hen ikke tilfreds med indsatsen i den efterfølgende kamp, og derfor ændrer han nu praksis.

- Vi prøver at lave en uge, der så vidt det er muligt, ligner alle de andre uger i løbet af sæsonen, siger han.

Det er Viljormur Davidsen og Ylber Ramadani, som i øjeblikket er af sted med henholdsvis det færøske A-landshold og Albaniens U21-landshold.

Derfor er de to ikke med i søndagens testkamp, og Adolfo Sormani vil, når de to er tilbage, se nærmere på deres fysiske tilstand.

- Landskampe er hårde, og de er altid forbundet med en del rejseri, og rejserne tærer også på kræfterne, siger Adolfo Sormani.

Pause igen i november

Der er yderligere én landskampspause dette efterår, og umiddelbart ligner det, at VB igen får et par spillere af sted i den forbindelse.

U21-landsholdene fra Albanien og Bosnien spiller begge fredag 10. november, og det betyder, at Ylber Ramadani og Kerim Memija formentlig skal af sted. VB møder ifølge kampprogrammet 12. oktober hjemme HB Køge, og skal Ramadani og Memija på landsholdsopgaver, kan VB kræve kampen flyttet.

Kerim Memija er i denne omgang ikke med hos Bosnien, da han er i karantæne.

Sormani foretrækker den normale uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce