Sormani om superliga-comeback: Vi skal arbejde hårdt, men med omtanke

Adolfo Sormani havde mandag spillerne samlet for første gang, siden VB for lidt mere end tre uger siden rykkede op i Superligaen med sejren i Thisted. Foto: Søren Gylling

Sormani om superliga-comeback: Vi skal arbejde hårdt, men med omtanke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VB-træner Adolfo Sormani manglede en del spillere, som enten var ude med småskader eller stadig har ferie, da VB-truppen tog fat på forberedelserne til den kommende sæson.

Vejle: Tiden føles for de fleste fodboldtrænere knap, når der om sommeren tages hul på forberedelserne til en ny sæson.

På den led er VB-træner Adolfo Sormani ingen undtagelse. Om mindre end fem uger gør VB comeback i Superligaen efter ni sæsoners fravær, og mandag havde Sormani for første gang spillerne samlet, siden de for cirka tre uger siden fejrede oprykningen efter sejren over Thisted.

- Vi har kort tid til vores første kamp. Vi skal arbejde hårdt, men samtidig skal spillerne ikke presses for meget. De skal være klar til den første kamp, men vi skal huske på, at der venter et langt efterår, og de sidste kampe er lige så vigtige som de første, siger VB-træneren.

VB indleder sæsonen fredag 13. juli hjemme mod Hobro, mens årets sidste kamp ligger mere end fem måneder fremme, i weekenden omkring 15. og 16. december.

VB's testkampe
Vejle Boldklub spiller frem mod sæsonstarten fire testkampe. Programmet ser således ud:Fredag 22. juni16.00 Lyngby-VB, Lyngby Stadion

Torsdag, 28. juni18.00 En halvleg mod AC Horsens og Hedensted IF, Hedensted Stadion

Søndag 1. juli13.00 VB-Östersunds IF, Vejle Stadion

Søndag 1. JuliBraunschweig-VB, Braunschweig

Tvivl om Memijas tilstand

VB spiller inden Hobro-kampen fire testkampe, og i de første spredes minutterne blandt mange spillere, mens Sormani vil bruge de sidste til at skyde sig ind på holdet til sæsonpremieren.

- Det er svært at sige præcist, hvordan vi gør, for i løbet af de næste uger kommer der sikkert nye spillere til, siger Adolfo Sormani.

Desuden er der spørgsmålstegn ved en spiller som Kerim Memija, som kort efter sæsonen gennemgik en operation for sportsbrok.

- Først når han kommer tilbage, ved vi, hvornår han er klar til at spille, siger VB-træneren.

Den bosniske back var blandt de spillere, som mandag manglede. Memija dukker som de øvrige manglende op i løbet af de næste dage.

Nicolaj Madsen og Jonas Andersen var mødt ind, men de døjer begge med småskader og var ikke på træningsbanen. Sormani forventer, de er med i løbet af et par dage.

Sormani om superliga-comeback: Vi skal arbejde hårdt, men med omtanke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce