Sormani vil ikke høre om scoringskrise

Adolfo Sormani er fortrøstningsfuld i forhold til, at målene nok skal komme. Chancerne var der, da VB spillede 0-0 med FC Roskilde. Arkivfoto: Claus Fisker/Scanpix

Sormani vil ikke høre om scoringskrise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VB-træneren ærgrede sig over den annullerede scoring og et brændt straffespark, men antallet af chancer gør, at målene nok skal komme.

Gentofte: Adolfo Sormani vil ikke høre tale om mål-krise.

Heller ikke selvom årets første mål fortsat lader vente på sig. Efter 0-0 i forårspremieren hjemme mod Thisted FC, spillede VB søndag 0-0 ude mod FC Roskilde.

- Vi kunne let score tre-fire stykker i forhold til de chancer, vi kom til. Samtidig fik vi et mål annulleret for et frispark, jeg havde meget svært ved at se, sagde Adolfo Sormani efter kampen mod FC Roskilde, som blev spillet på Gentofte Stadions kunstgræsbane, da Roskilde Idrætspark i øjeblikket er ubrugelig.

VB-træneren kaldte den indsats, VB-mandskabet leverede i Gentofte, meget bedre end den mod Thisted FC.

- Attituden var en helt anden, og vi var meget bedre, når vi havde bolden, sagde Sormani.

- Jeg kan kun være tilfreds med indsatsen, og jeg føler med spillerne, for de fortjente mere end uafgjort, fortsatte han.

Uheldige Louati

Den største VB-mulighed faldt til Imed Louati, da mod slutningen af kampen misbrugte et straffespark. Forseelsen blev begået mod Louati selv, og han trodsede den overtro, som siger, at den spiller, straffesparket er begået mod, ikke skal sparke.

- Peter Utaka er vores straffesparksskytte, men han var gået ud, og Louati havde selv skabt situationen, og så skulle han sparke, hvis han ville, sagde Adolfo Sormani.

Lidt tidligere i kampen fik Imed Louati en hovedstøds-scoring annulleret, da dommer Anders Voergaard vurderede, at Louati lavede frispark på FC Roskilde-anfører Stefan Hansen.

- Vejles spiller gik i ryggen på Roskilde-spilleren. Derfor var der frispark, sagde Anders Voergaard efter kampen.

For Imed Louati blev det en helt igennem uheldig eftermiddag. Mod slutningen fik han bolden i hovedet og gik ud som et lys.

Efter behandling på banen kom Louati på benen igen, men VB's fysioterapeut og lægen på FC Roskildes bænk så tegn på en mulig hjernerystelse, og derfor fik Louati ikke lov at komme på banen til kampens sidste minutter.

Sormani vil ikke høre om scoringskrise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce