To hurtige Randers-mål knækkede VB: Tabte årets sidste kamp

Jacob Schoop og den resterende del af VB-mandskabet tabte lørdag med 2-0 ude mod Randers FC efter 0-0 ved pausen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

To hurtige Randers-mål knækkede VB: Tabte årets sidste kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev 2-0 til Randers FC, da Vejle Boldklub spillede årets sidste superliga-kamp.

Randers: Vejle Boldklub sluttede forboldåret 2018 med et nederlag på 2-0 ude mod Randers FC.

Hjemmeholdet afgjorde forestillingen med to scoringer i begyndelsen af anden halvleg, og dem formåede VB-mandskabet ikke at svare igen på.

VB gik ind til opgøret med ændringer både på og udenfor banen i forhold til Brøndby-kampen seks dage tidligere. Allan Sousa røg ud mod Brøndby og sad i karantæne, og desuden manglede Kerim Memija, som plejede den kæbe, Brøndby-angriber Kamil Wilczek ødelagde med sit hensynsløse albue-angreb.

I stedet vendte Viljormur Davidsen tilbage, efter han stod over mod Brøndby på grund af sygdom, og så røg Melker Hallberg ind i startformationen.

Også udenfor banen var der skiftet ud, da Morten Bisgaard og Giovanni Mazzella begge røg i karantæne efter Brøndby-kampen, og de kunne så slutte sig til Adolfo Sormani, der i Randers afsonede den sidste af de fem karantænedage, han indkasserede efter telefon-sagen.

I stedet passede U19-træner Steffen Kielstrup og klubbens tekniske chef Jacob Krüger det, som foregik på sidelinjen.

De så en jævnbyrdig indledning på kampen med det første forsøg til Randers FC. Det kom i form af et langskud fra Mads Aaquist, som gik forbi mål.

De første store muligheder kom til VB og begge til Adam Jakobsen. Den første klarede Randers-målmand Patrik Carlgren, mens mulighed nummer to - den klart største - løb ud i ingenting. En velspillende Vladlen Yurchenko tog et fint ryk frem i banen og spillede Adam Jakobsen helt fri, men i stedet for at afslutte alene med Carlgren valgte Adam Jakobsen en tværpasning ind foran Randers-målet, men ingen af de øvrige VB'erne nåede frem til bolden.

Randers FC var farligst, når bolden havnede hos venstrekanten Saba Lobjanidze. Georgieren voldte Tobias Mølgaard en del vanskeligheder og kom til et par udmærkede skudforsøg, som dog ikke voldte Thomas Hagelskjær i VB-målet vanskeligheder.

En første halvleg med Randers FC mest på bolden sluttede uden mål.

Der var nye folk på VB-bænken til opgøret mod Randers FC. Jacob Krüger (til venstre) og Steffen Kielstrup, nummer to fra venstre, havde ansvaret for det, som foregik på VB-bænken. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Der var nye folk på VB-bænken til opgøret mod Randers FC. Jacob Krüger (til venstre) og Steffen Kielstrup, nummer to fra venstre, havde ansvaret for det, som foregik på VB-bænken. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

To hurtige mål knækkede VB

Mål kom der imidlertid kort efter pausen, og det var Randers FC, der efter tre minutters spil kom foran med 1-0.

Efter fine kombinationer endte bolden bold en fri Marvin Egho, der let udplacerede en chanceløs Thomas Hagelskjær. Og få minutter senere gik det galt igen for en sjældent set passiv VB-defensiv.

Denne gang endte bolden hos Mads Aaquist, der forbløffende alene tæt på VB-målet gjorde det til 2-0.

Da var der blot spillet seks-syv minutter af anden halvleg, og det lignede en tidlig knock-out af et VB-mandskab, som i den grad mangler selvtillid og tro på tingene.

VB's bedste forsøg på et modsvar til de to Randers FC-scoringer kom fra Melker Hallberg i form af en afslutning direkte på frispark, som Patrik Carlgren ikke kunne holde, men riposten endte hos én af hjemmeholdets folk.

Randers FC kom en del tættere 3-0, end VB en reducering. Hjemmeholdet havde et forsøg, som tog overkanten af overliggeren, og i et par tilfælde var VB-defensiven regulært udspillet og kun stærke redninger af Hagelskjær forhindrede yderligere Randers-scoring.

Den resterende del af kampen handlede udelukkende om at undgå et større nederlag, og det lykkedes.

VB-truppen drager nu på vinterferie og er retur én af de første dage i januar, mens den første turneringskamp ligger omkring weekenden fra fredag 8. til mandag 11. februar. Spille- og -tidspunkt er endnu ikke fastlagt, men det ligger fast, at VB får besøg af Sønderjyske.

To hurtige Randers-mål knækkede VB: Tabte årets sidste kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce