Ung gambier så spændende ud, da VB reserverne vandt

Steffen Kielstrup var vikarierende reserveholdstræner mandag eftermiddag Arkivfoto: Michael Svenningsen

Ung gambier så spændende ud, da VB reserverne vandt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun afslutningerne manglede for gambiske Foday Manneh, da VB-reserverne mandag sejrede over FC Helsingørs ditto. Til gengæld havde Theis Nielsen mål i støvlerne og scorede to gange i 2-1-sejren.

Vejle: Vejle Boldklubs reserver fik sæsonens første sejr mandag eftermiddag, hvor et purungt mandskab hovedsageligt bestående af U19-spillere vandt med 2-1 over FC Helsingør, som også kom til Vejle med en overvægt af ungdomsspillere.

For VB skilte især 18-årige Foday Manneh sig ud på positionen som venstre wing. Gambieren var evigt udfordrende og drev gæk med modstanderen med sin fysik og sin teknik. Han kom frem til mulighederne, men stregen i regningen var, at han ikke scorede på selv de meste enorme af dem.

Tre frie skud blev vekslet til tre afbrændere.

- Det positive er, at han kommer frem til chancerne. Han vil sindssygt gerne score i dag, og han er en spændende spiller, men han mangler lige at bygge et slutprodukt på, sagde vikarierende reserveholdstræner, Steffen Kielstrup.

Morten Bisgaard var af sted med ungdomslandsholdet, og da VB stort set stillede med hele Kielstrups U19-hold, var det naturligt, at han stod på sidelinjen.

VB's cheftræner, Adolfo Sormani, havde givet førsteholdet fri weekenden over, og han ønskede alle mand til rådighed ved mandagens træning. Derfor var kun målmændene Gianluca Zanette og Dino Hodzic samt kineserne Qingshen Zeng og Yu Wei med.

Desuden var der gensyn med Jonas Andersen, som spillede i front. Han er ellers udlejet til Kolding.

- Han spiller vist ikke så meget dernede, så derfor fik han muligheden for at være med her i dag. Man kunne godt se, han var lidt rusten, sagde Steffen Kielstrup.

En god ghaneser

I VB tales der også meget om ghaneseren Ibrahim Fard, som er jævnaldrende med Foday Manneh. Han indledte på venstre back og viste gode takter, før han blev skiftet ud i pausen.

Som offensiv venstreback gjorde han ondt på Helsingør med sine evindelig togter op og ned ad kanten.

- Han er kompromisløs og har en god fod. Han er lidt længere fremme end Foday, og det er også derfor, at han allerede har været inde omkring førsteholdstruppen, sagde Kielstrup.

Nogle havde glemt at fortælle vejrguderne, at det var medio oktober, for solen bagte ned over VB Parken, og både trænere og tilhørere så opgøret i T-shirts.

Første halvleg var fysisk og lidet skøn, mens VB's spil kom til at flyde mere i anden. Foday Manneh var oplægger til begge mål, som begge blev scoret af Theis Nielsen, der på glimrende vis fandt nettet både fladt og helt oppe i hjørnet.

VB var den fortjente vinder af kampen, for Helsingør kom med ganske lidt. Kun brasilianske Douglas Fereira og stopperen Daniel Jørgensen viste et nogenlunde niveau. Deres fysik var nok til at stække VB's unge folk.

VB's reserver spiller igen tirsdag den 23. oktober hjemme mod Esbjerg.

VB-Helsingør 2-1 (0-0)

Mål: 1-0 Theis Nielsen (69.), 2-0 Theis Nielsen (73.), 2-1 Daniel Jørgensen (83.).

VB (4-3-3): Gianluca Zanette (Dino Hodzic 46.) - Wazis Faghir, Kasper Poulsgaard (Andreas Bro 46.), Emil Nielsen, Ibrahim Fard (Alexander Jensen 46.) - Qingshen Zeng (Yu Wei 46.), Tobias Sommer, Villads Rasmussen - Theis Nielsen, Jonas Andersen (Valdemar Sadrifar 74.), Foday Manneh.

Ung gambier så spændende ud, da VB reserverne vandt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce