VB-direktøren forventer sæson-rekord mod FC Fredericia

Der var sæsonrekord på Vejle Stadion, da VB i begyndelsen af maj mødte Nykøbing FC. Den slås formentlig onsdag, når FC Fredericia kommer på besøg i Nørreskoven. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

VB-direktøren forventer sæson-rekord mod FC Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er fri entre på Vejle Stadion til onsdagens lokalopgør, som - hvis resultaterne flasker sig - sender VB op i Superligaen.

Vejle: Der forventes mange tilskuere onsdag på Vejle Stadion, når FC Fredericia kommer på besøg.

En hjemmesejr kan sende Vejle Boldklub i Superligaen, og derfor forventer Henrik Tønder, direktør i Vejle Boldklub, at der onsdag aften sættes sæsonrekord på Vejle Stadion.

Den nuværende kom i VB's seneste hjemmekampe, søndag 6. maj, da 5125 kiggede på, da VB slog Nykøbing FC med 2-1. Tilskuergennemsnittet for sæsonen 2017/18 lyder 2746.

VB sikrer sig oprykning til Superligaen, hvis det lykkes at få flere point mod FC Fredericia, end rækkens nummer to henter i udekampen mod Skive. Der er onsdag aften fuld runde i 1. division, og alle kampe har kampstart klokken 18.30.

Rykker VB op onsdag aften, er der ikke planlagt en oprykningsfest.

- Vi har igennem hele sæsonen koncentreret os om at vinde den næste kamp, og det gør vi også op til kampen mod FC Fredericia. Det skal ikke forstyrres af noget, siger Henrik Tønder og fortsætter:

- Vi gør hver gang alt for, at vores tilskuere får en god oplevelse, når de kommer på Vejle Stadion, og det gør vi også denne gang.

Der er fri entre til lokalopgøret. Vejle Kommune er kampsponsor, og når den er det, lukkes folk under 18 år gratis ind. Én af klubbens sponsorer havde i første omgang købt 1000 billetter, som kunne deles ud op til kampen, men nu har sponsoren sørget for, at også alle voksne kommer gratis ind.

Ønskes plads på den langside nærmest Vejle Fjord, kan der fra onsdag klokken 17.00 hentes nummerende billetter i billethusene ved Vejle Stadion. På de to ende-tribuner er det ikke nødvendigt med en billet.

VB-direktøren forventer sæson-rekord mod FC Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce