VB fik klø i Aarhus

Christina Fensbæk og VB faldt mod VSK Aarhus. Arkivfoto: Mette Mørk

VB fik klø i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle Boldklub er stadig uden sejr i 3F Ligaen. Søndag tabte klubben med hele 4-0 til VSK Aarhus og er stadig at finde under nedrykningsstregen.

Aarhus: Vejle Boldklub har ikke prøvet at synge en sejrssang i denne sæson, og det faktum blev der ikke ændret på søndag tidlig eftermiddag, da klubben gæstede VSK Aarhus.

VB tabte med hele 4-0, og er dermed fortsat at finde under stregen. Der er dog kun et enkelt point op til Odense Q på den anden side af stregen, og VB har en kamp i hånden.

Aarhus kom foran efter 26 minutter, men det var først efter 59, at føringen blev udbygget til 2-0.

VB forsøgte at lukke hullet, og Christina Fensbæk ramte undersiden af overliggeren direkte på hjørnespark, mens Julie Lauenstein tvang Aarhus-keeperen ud i en stor redning med et godt hug mod mål. 

Men kampen blev lukket efter 69 minutter, hvor Kathrine Spanner nettede til 3-0.

- Da kampen knækkede på det tidspunkt, stod vi på den forkerte side af den, og derfra blev vi simpelthen skilt ad. Jeg synes ellers, vi var godt med, og resultatet reflekterer ikke kampen helt rigtigt, siger cheftræner Jesper Søgaard.

Ingen sejre

Med et minut tilbage af den ordinære spilletid blev storsejren en realitet, da Signe Andersen hamrede sidste søm i VB-kisten med sin scoring til 4-0. Dermed har VB stadig ikke vundet i denne sæson.

- Vi vil selvfølgelig gerne vinde, men vi må også konstatere, at vi møder nogle modstandere, som selvfølgelig ikke vil tabe til os. Vi bliver ved med at forsøge, indtil det ikke kan lade sig gøre mere. Vi kan ikke gøre andet, siger Søgaard.

VB spiller igen den 28. oktober hjemme mod BSF.

 

VSK Aarhus-VB 4-0 (1-0)

3F Ligaen

Mål: 1-0 Sif Rykjær (26.), 2-0 Signe Andersen (59.), 3-0 Kathrine Spanner (69.), 4-0 Signe Andersen (89.).

VB fik klø i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce