VB kom bagud og så rødt - men endelig sejr

Dominic Vinicius stod for udligningen til 1-1, da han udnyttede et straffespark begået mod ham selv. Arkivfoto: Mads Hansen

VB kom bagud og så rødt - men endelig sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dominic Vinicius scorede begge VB's mål i udesejren over AB - og blev udvist i sidste minut.

Vejle: VB hentede søndag forårets første sejr.

Vejlenserne vandt 2-1 ude mod AB efter pauseføring på 1-0 til hjemmeholdet.

Dominic Vinicius scorede begge VB's mål, mens Tobias Thomsen scorede for AB.

VB-træner tog op til AB-kampen konsekvensen af den sløje indsats en uge tidligere mod Hobro og skiftede fem mand i startopstillingen.

Anders Egholm var helt ude af truppen, mens målmand David Lazar, Simon Nagel, D'Avila og Agon Mucolli røg på bænken.

Pavol Bajza, Jacob Egeris, Jacob Schoop, Gaël Ondoua og Oliver Drost var de fem nye folk i startopstillingen.

VB begyndte kampen godt og sad det første kvarter på al spil. Det blev til et par halve muligheder, inden AB kom bedre med.

AB udnyttede hurtigt sin gode periode og bragte sig efter ca. 20 minutters spil foran med 1-0. VB-forsvaret fik ikke afvist et hjørnespark, og bolden endte hos AB-topscorer Tobias Thomsen, som hamrede bolden ind uden chance for målmand Pavol Bajza.

Scoringen ændrede ikke det store på kampen. Det var fortsat VB mest på bolden, og det lykkedes at få skabt et par halv-farlige situationer.

Nærmest scoring var Jacob Schoop, da midtbanespilleren fik hovedet på et indlæg fra Allan Sousa. Schoop fik afsluttet ude ved det ene opstander, men AB-målmand Jannich Storch fik afværget til hjørnespark.

Scorede på straffe

VB fortsatte i anden halvleg den udmærkede afslutning på første.

Det gav resultat efter en times tid, da Dominic Vinicius tilkæmpede sig et straffespark. Brasilianeren udnyttede selv chancen, da han sendte AB-målmand Jannich Storch til den ene siden og bolden ind i den anden.

Kort efter afgjorde 1. divisions topscorer forestillingen. Omgivet tæt under mål af et par AB-spillere fik Dominic Vinicius bolden i mål til en fortjent VB-føring.

I den resterende del af kampen kom vejlenserne til en stribe gode muligheder. Den indskiftede debutant, Imed Louati, havde et par forsøg, som var tæt på, mens AB aldrig kom i nærheden af en udligning. Én afslutning kom hjemmeholdet til i løbet af kampens sidste 45 minutter, og det var ikke én, som voldte Pavol Bajza problemer.

I kampens sidste minut indkasserede VB eftermiddagens eneste bet. Dominic Vinicius fik i slutfasen gult kort nr. to, og dermed røg han ud. Han fik i første halvleg en advarsel for brok, og den anden kom efter en nærkamp, hvor dommeren vurderede, at Vinicius brugte for høj albueføring.

To ugers pause

VB har nu kamppause frem til søndag 2. april. Det skyldes, at VB den kommende tid har spillere af sted på landskampsopgaver, og derfor er hjemmekampen mod FC Roskilde udsat fra søndag 26. marts til onsdag 5. april.

2. april spiller VB ude mod Vendsyssel. Til den kamp må VB udover Vinicius også undvære Jacob Egeris, der fik gult mod AB og ryger i karantæne.

VB kom bagud og så rødt - men endelig sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce