VB opgiver afrikansk angriber

VB-træner Adolfo Sormani får ikke en ekstra angriber i denne omgang. Klubben arbejder på at ophæve med Victorien Adebayor. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

VB opgiver afrikansk angriber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alt tyder på, at lejeaftalen med Victorien Adebayor annulleres, da VB ikke kan komme i kontakt med landsholdsspilleren fra Niger.

Vejle: Vejle Boldklub opgiver angriberen Victorien Adebayor.

Det var ellers aftalt, at Victorien Adebayor skulle spille sæsonen færdig på en lejeaftale i Vejle, men VB arbejder nu på at få ophævet aftalen.

Victorien Adebayor kom ikke på det aftalte tidspunkt, og siden har VB ikke været i stand til at komme i kontrakt med ham.

- Han har misligholdt aftalen, og derfor arbejder vi på at få den ophævet, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, der kalder situationen meget utilfredsstillende.

- Jeg ved ikke, hvorfor han ikke giver lyd fra sig, men han kom ikke, som vi havde aftalt, fortsætter Jacob Krüger.

Angriberen, som er 21 år, nåede aldrig til Vejle i forbindelse med det nu mislykkede klubskifte Victorien Adebayor tilhører den ghanesiske klub Inter Allies, og aftalen lød, at han spillede sæsonen færdig på en aftale, som indeholdt en frikøbsklausul, VB kunne udnytte.

Victorien Adebayor, der har 15 landskampe for Niger, har aldrig tidligere spillet i europæisk fodbold, og derfor var han ikke i første omgang tiltænkt en rolle omkring klubbens bedste hold, men var hentet til klubben som en udviklingsspiller.

VB opgiver afrikansk angriber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce