VB røg ud af pokalen - og så er alle vist tilfredse

D'Avila Loua Ba var blandt de fra førsteholdstruppen, der spillede med, da VB røg ud af pokalturneringen. Offensivspilleren kom næppe nærmere startopstillingen efter de 90 minutter mod Jammerbugt. Arkivfoto: Morten Pape

VB røg ud af pokalen - og så er alle vist tilfredse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anden runde blev endestation for VB i DBU Pokalen. Et reservespækket VB-mandskab slap billigt fra besøget hos Jammerbugt med et nederlag på 3-1.

Pandrup: Lyder ambitionen succes i DBU Pokalen, spiller ingen klub pokalfodbold blot to dage efter seneste turneringskamp og slet ikke i en periode med flere spillere af sted på landsholdsopgaver.

Derfor er konklusionen klokkeklar; Vejle Boldklub satsede ikke det mindste på pokal-succes.

Tværtimod.

Blikket er stift rettet mod 1. division og én af pladserne i top-3. Derfor skoddede vejlenserne pokalturneringen, hvis kampe - også af andre klubber end VB - ses som irriterende bump undervejs i et langt efterår.

Man kan dog med rette spørge sig selv, om VB med nederlaget på 1-3 i Pandrup står bedre rustet til den resterende del af efteråret og der med tirsdag aften kom et lille nøk nærmere oprykning til Superligaen.

Jammerbugt-VB 3-1 (0-1)
DBU Pokalen, 2. rundeMål: 0-1 Björn Sverrisson (43.), 1-1 Lasse Steffensen (48.), 2-1 Christian Rye (71.), 3-1 Victor Ahlmann (75.).

Advarsler: Björn Sverrisson, VB (63.).

VB (4-3-3): Thomas Hagelskjær - Wang Xin (Tobias Utoft, 59.), Kasper Poulsgaard, Kasper Nøhr (Jesper Stab, 23.), Victor Wernersson - Nikolaj Lebæk, Lundrim Hetemin, Björn Sverrisson - Agon Mucolli (Mikkel Eriksen, 65.), Jonas Andersen, D'Avila Loua Ba.

Start-spillerne blev hjemme

VB tog som forventet til Nordjylland og mødet med Jammerbugt uden én eneste af de 11 spillere, som indgik i startopstillingen søndag mod FC Roskilde.

Hele bænken fra Roskilde-kampen kom til gengæld i kamp og blev suppleret med en stribe U19-spillere og så to mand fra klubbens bedste amatør-hold, som dagligt gør sig i jyllandsserien.

Det rakte som forventet ikke mod Jammerbugt, som fører 2. division pulje 3. VB slap billigt fra kampen med nederlaget på 3-1, for specielt i anden halvleg misbrugte hjemmeholdet en stribe enorme chancer. Et par af dem pillede målmand Thomas Hagelskjær, der med afstand var bedst hos VB.

Der var desuden en fin præstation fra U19-spilleren Lundrim Hetemin, som spillede på den centrale midtbane. Der spillede også Björn Sverrisson, som VB i søndags lejede hos AGF.

- Han spillede med helt nye folk og havde kun trænet med de andre én gang, sagde VB-træner Adolfo Sormani efter kampen.

Under de betingelser fandt VB-træneren islændingens indsats godkendt.

Generelt savnede Adolfo Sormani aggressivitet i VB-spillet og efterlyste den rigtige attitude. VB'erne vandt efter trænerens vurdering alt for få tacklinger og nærkampe.

- De unge fik lært, at der er stor forskel på ungdomskampe og senior-fodbold, sagde han.

Det hører dog med til fortællingen, at VB tidligt mistede Kasper Nøhr. U19-spilleren, som i søndags fik de sidste minutter mod FC Roskilde, udgik midtvejs i første halvleg. Han fik en hjernerystelse, og det efterlod VB med et centerforsvar bestående af Kasper Poulsgaard, som er førsteårs U19-spiller, og en anden U19-spiller, Nikolaj Lebæk, der begyndte kampen på midtbanen og er midtbanespiller.

Poulsgaard og Lebæk virkede pænt sagt udfordret i duellerne med den tidligere AaB-angriber Viktor Ahlmann.

Der er dog ingen grund til at skyde alt for voldsomt efter de unge og uprøvede.

De gjorde, hvad det kunne, men talent og vilje rækker ikke, når børn møder mænd, men spillere som Agon Mucolli, D'Avila Loua Ba og Victor Wernersson leverede dog ikke bevis på, at de står på nippet til en plads i startopstillingen, når VB spiller næste gang.

Det er søndag 10. september, når der er topkamp i 1. division i Hjørring; Vendsyssel-VB.

VB røg ud af pokalen - og så er alle vist tilfredse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce