VB sælger back til svensk storklub

Victor Wernersson, til højre, skifter til svenske IFK Göteborg. Den svenske storklub har den tidligere VB-træner Mats Gren som sportsdirektør. Arkivfoto: Mette Mørk

VB sælger back til svensk storklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Victor Wernersson siger farvel efter blot en halv sæson i Vejle Boldklub og fortsætter karrieren i en af Skandinaviens største klubber, IFK Göteborg.

Vejle: Vejle Boldklub siger farvel til Victor Wernersson.

Den 22-årige svenske back er solgt til IFK Göteborg, der hører til blandt de største klubber i Skandinavien.

Victor Wernersson kom til VB for blot et halvt år siden fra Syrianska, der hører hjemme i den næstbedste svenske række. Wernersson slog dog aldrig til i VB og nåede blot 13 kampe - langt hovedparten som indskifter.

- Han kom ikke til at spille det, han gerne ville, og samtidig kom der et godt tilbud fra Göteborg, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Jacob Krüger ser det som en cadeau til Viljormur Davidsen, der ifølge Krüger spillede en god sæson som venstre back og holdt Wernersson ude af startopstillingen.

Jacob Krüger ønsker ikke at fortælle, hvor meget VB indkasserer på salget, men han vil gerne sige, at VB får mere, end klubben tilbage i sommer betalte for Wernersson.

Victor Wernersson kom ikke til at spille det, han gerne ville, og samtidig kom der et godt tilbud fra Göteborg.
Jacob Krüger, teknisk chef i VB

Flere skal ud

Salget af Victor Wernersson ændrer ikke på VB's planer for januars transfervindue, hvor det fortsat er planen, at der hentes tre spillere ind, én til hver kæde.

Desuden får det heller ingen konsekvens i forhold til Tobias Mølgaard. VB skrev i denne uge kontrakt med midtbanespilleren fra Thisted FC, men Mølgaard kommer først til Vejle til sommer, når hans aftale med Thisted FC løber ud.

- Vi har ikke prøvet at købe ham fri af aftalen med Thisted FC, og udgangspunktet er fortsat, at han begynder hos os til sommer, siger Jacob Krüger.

Victor Wernersson er januar-vinduets første afgang, men Jacob Krüger forventer, at yderligere et par stykker følger efter.

Det ligger fast, at Oliver Drost, som i efteråret var udlejet til AC Horsens, ikke spiller i Nørreskoven. Drost har endnu et halvt år tilbage af sin kontrakt med VB, men ifølge Krüger spiller Drost ikke foråret i Vejle.

VB sælger back til svensk storklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce