VB-træneren kræver fremgang

Adolfo Sormani var ikke tilfreds med indsatsen, da VB i søndags spillede 1-1 mod Vendsyssel. Der er brug for forbedring til mødet med Viborg. Arkivfoto: Mette Mørk

VB-træneren kræver fremgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Adolfo Sormani forventer et mere aggressivt VB-mandskab i Viborg, end det han så i søndags i Hjørring, og så skal der dæmmes op for den stærke Viborg-offensiv.

Vejle: En indsats som den, VB leverede i søndags mod Vendsyssel, rækker ikke, når det onsdag aften gælder Viborg.

- Vi pressede ikke hårdt nok, vi var ikke aggressive nok, og vi stod ikke kompakte nok, siger Adolfo Sormani og fortsætter:

- Det vi kom med mod Vendsyssel, var ikke nok.

Som mod Vendsyssel kommer VB også mod Viborg op mod et hold, som råder over en stærk offensiv. Fronten består af Morten Beck og den tidligere VB'er Andreas Albers, og Albers viste så sent som i søndags fin form, da han scorede to gange, da Viborg slog Skive med 3-2.

- Det er to fysisk stærke og dygtige spillere, som vi skal passe godt på. Generelt er Viborg et hold, som spiller godt frem ad banen, og derfor er det vigtigt, at vi står kompakt, siger Adolfo Sormani.

Anføreren er frisk igen

Viborg er efter en skuffende sæsonstart, som kostede træner Johnny Mølby jobbet, kommet bedre med og står med tre sejre i de seneste fire kampe. Dog er afstanden mellem VB og Viborg stadig markant, otte point i VB's favør.

Derfor ligner det en kamp, hvor VB forlods lever bedst med uafgjort.

- Det kommer an på kampens udvikling. Vi går efter at vinde, men det kan godt være, vi måske ender med at være tilfredse med ét point, siger Jacob Schoop.

- Som stillingen er, kan man måske godt sige, at det vigtigste for os er, at vi ikke taber, fortsætter han.

VB-anfører spillede kun med en time i søndags mod Vendsyssel. Det skyldtes, at han op til kampen døjede med sygdom.

- På forhånd regnede jeg ikke med, at jeg kunne spillere mere end cirka en time, men det går heldigvis den rigtige vej, siger VB-anføreren, som forventer, at sygdommen onsdag er ude af kroppen.

Mens Schoop tidligt døjede med træthed i søndags, kan det samme muligvis blive tilfældet for Viborg-spillerne mod VB. Viborg spiller sin tredje kamp på blot syv dage. Den ene af dem, pokalkampen mod AaB, trak ud i 120 minutter.

Adolfo Sormani forventer dog ikke med, at det får den helt store indflydelse.

- På det her niveau finder spillerne den energi, som skal til, mener han.

Desuden forventer han en fin ramme til kampen på et godt stadion med mange tilskuere, hvilket hjælper på eventuelle trætte ben hos hjemmeholdet.

Tager 19 mandag med

Adolfo Sormani har mod Viborg Kerim Memija tilbage i truppen. Højrebacken sad ude i søndags med en knæskade, men den er nu lægt.

- Han har ikke trænet så meget, men han er klar til at spille, siger VB-træneren.

Desuden er Nicolaj Madsen tilbage efter afsonet karantæne. Til gengæld glider U19-spilleren Lundrim Hetemin ud af trup.

Adolfo Sormani tager 19 spillere med til Viborg, og det betyder, at han umiddelbart inden kampen piller én fra.

VB-træneren kræver fremgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce