VB udlejer ung midtbanespiller til fynsk klub

Lucas From stod ikke først i køen til spilletid hos VB, så nu er han blevet udlejet til Middelfart. Arkivfoto: Michael Svenningsen

VB udlejer ung midtbanespiller til fynsk klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle: Lucas From bliver udlejet fra Vejle Boldklub og til Middelfart, som ligger i den danske 2. division.

Den 28. maj i år offentliggjorde VB, at Lucas From ville blive rykket permanent op i førsteholdstruppen efter at have vist gode takter på klubbens ungdomshold. Men på førsteholdet er det blevet til forsvindende lidt spilletid - blandt andet på grund af en skade, som har holdt ham ude af stort set hele efterårssæsonen.

- Det er helt efter den plan vi lagde ved kontraktforlængelsen, når vi nu udlejer Lucas From. Lucas har været fuldtidsspiller i seks måneder og han har lagt meget på i sit spil, men han har også været ukampdygtig i perioder. Vi tror fortsat på, at der er et potentiale i Lucas, men han skal ud og spille regelmæssig fodbold på seniorniveau, siger teknisk chef Jacob Krüger i en pressemeddelelse.

- Middelfart står foran en meget spændende halvsæson i toppen af 2. division og Lucas kommer ind på et hold, der står foran en række vigtige kampe. Lucas vil i det omfang det passer ind, fortsat træne med i VB og deltage i reserveholdskampene, men vi ser også frem til at følge ham i vigtige kampe for Middelfart, siger Jacob Krüger.

Lucas From kan spille både som 10'er og som kant, men han kan også begå sig på pladserne længere fremme på banen. Det bliver dog ikke for VB, at han skal slå sine folder - i hvert fald ikke i den første halvdel af 2019.

Han kar kontrakt med VB frem til 2021.

VB udlejer ung midtbanespiller til fynsk klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce