VB's tekniske chef gør status efter sæsonens første tredjedel

Mads Greve er en helt central årsag til VB's fine sæsonstart. Den stærke har kittet forsvaret godt sammen. Arkivfoto: Martin Ravn

VB's tekniske chef gør status efter sæsonens første tredjedel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, er tilfreds med den første tredjedel af sæsonen. Han fremhæver de stabile præstationer og et stærkt forsvar.

Vejle: I Vejle Boldklub er tilfredsheden med sæsonens første tredjedel stor.

Et stykke over forventning kalder Jacob Krüger, teknisk chef i VB, udgangen af de første 11 af sæsonens i alt 33 kampe. 11 kampe som kastede 24 point af sig.

- Med 24 point snitter vi over to point per kamp, og det er et godt snit, siger Jacob Krüger.

De 24 point rækker til førstepladsen i 1. division, og der ligger VB efter Jacob Krügers vurdering af to årsager; stabilitet og et stærkt forsvar.

- Selv i de kampe, vi ikke rammer vores topniveau, får vi point, og så har vi kun tabt én af de første 11 kampe. Det er tegn på stabilitet, siger Jacob Krüger.

Den væsentlige faktor er et stærkt forsvar og målmand. 10 gange er der foreløbig scoret mod VB, og med én scoring imod i de seneste tre kampe peger pilen i den rigtige retning.

- Vi holder modstanderne under ét mål per kamp, og kan vi holde det, er vi nået meget langt, mener Jacob Krüger.

Der er dog også plads til forbedringer, for mens der er fremgang med hensyn til at få lukket af defensivt, går det tilbage offensivt.

- I de seneste tre-fire kampe har det ikke været det samme flow i vores offensiv, som der var i begyndelsen af turneringen, siger Jacob Krüger.

- Vi skal lave lidt flere chancer, selv om vi i en kamp som i søndags mod Fremad Amager havde muligheder til at lukke kampen med et mål mere. I begyndelsen af sæsonen var vi meget effektive oppe foran, og det er måske også den effektivitet, som har manglet, fortsætter han.

- I de seneste tre-fire kampe har det ikke været det samme flow i vores offensiv, som der var i begyndelsen af turneringen.
Jacob Krüger, teknisk chef i VB

Viborg har fundet formen

VB ligger ét point foran oprykkeren Thisted, og Jacob Krüger viger ikke tilbage fra at kalde Thisted sæsonens store positive overraskelse.

- Det er godt gået af en oprykker. Vi skal jo nærmest vinde hver uge, for at holde Thisted bag os, siger Jacob Krüger.

Til gengæld skuffede både Esbjerg og Viborg i begyndelsen af sæsonen. Jacob Krüger vurderer, at Viborg har fundet formen med fem sejre i de seneste seks kampe.

- På længere sigt er der ingen tvivl om, at Viborg kommer til at spille med om de aller øverste pladser, vurderer Krüger.

Esbjerg halter fortsat noget af sted, selv om holdet ifølge Jacob Krüger indeholder masser af kvalitet.

- Det var et hold, jeg forventede spillede med i toppen, og det kan Esbjerg også sagtens nå endnu, men de skal selvfølgelig passe på ikke at komme alt for langt efter, siger han.

Brug for over 60 point

Sidste sæson vandt Hobro 1. division og sikrede sig direkte oprykning til Superligaen med 58 point.

Det er første gang, siden 1. division gik over til den nuværende turneringsform med 33 kampe, at rækken vindes med færre end 60 point.

Jacob Krüger anser det for givet, at der i denne sæson er brug for flere end Hobros 58 for at vinde rækken.

- Hobro tabte i sidste sæson ni kampe, og de øvrige hold i top-3 tabte 10 (Vendsyssel) og otte (FC Helsingør). Det hold, som vinder 1. division i denne sæson, taber ikke så mange kampe, mener Jacob Krüger.

VB's tekniske chef gør status efter sæsonens første tredjedel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce