100 børn får særlig oplevelse: Værtshuse vil starte en ny juletradition

Restauratørerne på Dæmningen er gået sammen om at holde en julefest for udsatte børn. PR-foto

100 børn får særlig oplevelse: Værtshuse vil starte en ny juletradition

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks restaurationer på Dæmningen holder julefest for 100 børn. Der vil være være julegaver under træet.

Vejle: 100 børn i Vejle får en helt særlig oplevelse søndag 16. december. Sammen med deres forældre inviteres børnene til juletræsfest på Dæmningen. The Old Irish Pub er vært sammen med fem andre beværtninger.

- Jul og gaver hører naturligt sammen for de fleste. Men sådan er det ikke for alle familier i Vejle. Desværre. Derfor holder vi en hyggelig juletræsfest for 100 udvalgte børn, hvor der naturligvis vil være julegaver under træet, siger Kasper Højsgaard Nielsen, bestyrer af The Old Irish Pub.

Julefest for udsatte
Julefesten holdes på The Old Irish Pub på Dæmningen i samarbejde med Tartan Pub, Eske's, Zwei Grosse Bier Bar, Den Knæhøje Bar og BarMix.

Broen Vejle: Broen Vejle er en støtteforening, der hjælper trængte børn i hele Vejle Kommune. Formålet er at støtte børn og unge, så de har mulighed for at deltage i lokale fritidsaktiviteter. Broen Vejle betaler kontingenter og udstyr.

Sjove Børn Vejle: En forening for legeglade børn og unge i alderen fire til 15 år. Sjove Børn består af tre afdelinger: Vejle Centrum, Løget By og Nørremarken. Foreningens formål er at lave sjove, lærerige aktiviteter for børn i alle aldre, på tværs af tro, udseende og personlige holdninger.

En positiv forskel

Hver weekend fyldes Tartan Pub, Eske's, Zwei Grosse Bier Bar, Den Knæhøje Bar, BarMix og The Old Irish Pub af glade vejlensere. Med juletræsfesten vil de seks restaurationer vise deres taknemmelighed for opbakningen og gøre en forskel for andre.

Det sker i samarbejde med organisationerne Broen Vejle og Sjove Børn Vejle, der vil hjælpe med at finde de 100 børn, der har behov for lidt ekstra juleglæde.

- Både Broen og Sjove Børn gør et stort arbejde for udsatte børn. Det har vi stor respekt for, fortæller Dennis Lærche fra Eske's.

Han bakkes op af Michael Jul fra BarMix.

- Derfor er vi også glade for, at begge organisationer bakker op om vores initiativ. Sammen kan vi være med til at gøre en positiv forskel for de mange børn, siger han.

Indtil videre har de seks restaurationer på Dæmningen indsamlet 16.000 kroner til juletræsfesten 16. december. I den kommende tid skal pengene forvandles til julegaver.

- Vi får stor hjælp af Bilka i Vejle, så oplevelsen kan blive ekstra god for børnene. Ud over julegaver skal vi naturligvis også spise lækre julegodter. Det hører jo med til en hyggelig juletræsfest, siger Kasper Højsgaard Nielsen fra The Old Irish Pub, der tilføjer, at man arbejder tæt sammen på Dæmningen, men aldrig har lavet noget lignende før.

- Så det bliver utroligt spændende. Hvis det bliver en succes, håber vi, det kan blive en ny juletradition.

100 børn får særlig oplevelse: Værtshuse vil starte en ny juletradition

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce