184 gymnaster skal blive til 28

Det var også DGI Huset i Vejle, som i 2016 dannede rammerne om det Verdenshold, som dengang blev udtaget. Denne weekend går det løs igen. Arkivfoto

184 gymnaster skal blive til 28

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle: Denne weekend vil 184 dygtige gymnaster fra hele Danmark forsøge at klemme sig igennem nåleøjet, når der er udtagelse til det nye DGI Verdenshold.

Udtagelsen sker i Spektrum, og de 28 heldige gymnaster, som ender med at blive udtaget, kan se frem til en oplevelse for livet, hvor de skal dedikere godt et år til gymnastik og en seks måneder lang rejse, der fører dem fra Taiwan over Chile til Mexico og Sydkorea. For bare at nævne nogle få steder.

Der er i år tale om en rekordstor interesse for at være med på Verdensholdet, som denne gang rejser under sloganet "Vi bevæger verden".

På turneen, som sættes i gang i sensommeren efter træningslejre og 13 shows i Danmark, rejser holdet med det formål at bevæge mennesker verden over til mere sundhed og større fællesskab. Det sker blandt andet igennem 200 workshops og 150 shows.

Det hele afsluttes med 22 shows i Danmark og derefter en Europaturné.

Men allerførst skal 14 drenge og 14 piger altså udtages til holdet.

- Under udtagelsen er der mange ting, vi kigger efter. Vi har stort fokus på, at vi kan se, at gymnasterne er velforberedte, at de tager gode beslutninger og at de drømmer stort og sætter sig selv i scene til udtagelsen, fortæller én af instruktørerne.

Der er flere udtagelser i løbet af weekenden, og det endelige hold bliver sat torsdag den 22. februar klokken 18.

184 gymnaster skal blive til 28

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce