Alt holdes åbent, når Nye Borgerlige indtager DGI Huset Vejle lørdag

Der bliver ingen logistiske problemer eller lukkede svømmehaller, når Nye Borgerlige lørdag holder årsmøde i Spektrum i DGI Huset Vejle. Arkivfoto: Mette Mørk

Alt holdes åbent, når Nye Borgerlige indtager DGI Huset Vejle lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste weekend lukkede Venstres årsmøde DGI Huset Vejle, men når Nye Borgerlige lørdag holder årsmøde samme sted, bliver det i mindre skala.

Vejle: Lad det være sagt med det samme: Svømmehallen og alle andre faciliteter i DGI Huset i Vejle er åbne hele weekenden som normalt - også selvom et af landets politiske partier, Nye Borgerlige, lørdag holder årsmøde med mange deltagere.

Sidste weekend holdt Venstre årsmøde samme sted, hvilket samlede omkring 17-1800 mennesker, som lagde beslag på huset. Så mange Nye Borgerlige kommer ikke på lørdag, men partiets mest fremtrædende lokale islæt, Holger Gorm Petersen, fortæller, at omkring 450-500 kommer til mødet.

Et arrangement af den størrelse har DGI Huset Vejle cirka en snes af hvert år. Det oplyser direktør Roland Christiansen.

Jeg glæder mig på Vejles vegne over, at vi holder mødet her. Det er mange mennesker, som kommer til byen, og alt andet lige vil mange i Vejle nyde godt af det.
Holger Gorm Petersen, Nye Borgerlige

Business as usual

- Venstres møde var helt ekstraordinært i størrelse. Det her er noget mindre, og med alt respekt for kunden, business as usual, siger Roland Christiansen.

Nye Borgerlige holder selve årsmødet i Spektrum, men det bliver kun halvdelen af hallen, som bliver fyldt med politiske taler. Frokosten klares i hal fire, mens aftenens fest holdes i hal et.

- Det viser meget godt, hvad det her hus kan. Det giver god ro, at vi kan holde de forskellige ting tre forskellige steder i huset, siger direktøren.

Perfekte rammer

Hos Nye Borgerlige ser man frem til lørdagens årsmøde.

- DGI Huset har de perfekte forhold til mødet, og jeg tror, det bliver et supergodt arrangement, lyder det fra Holger Gorm Petersen.

Det er anden gang, Nye Borgerliges medlemmer holder årsmøde. Sidste år foregik det i Fredericia med knap 400 deltagere. Der bliver altså lidt flere i år.

- Jeg synes, det er flot, når man tænker på, at vi er et nyt parti, siger den lokale politiker.

Gæstetaler ved årsmødet er Flemming Rose, tidligere redaktør på Jyllands-Posten, som kom alvorligt i vælten i forbindelse med Muhammed-tegningerne, da han var kulturredaktør på avisen. Det kræver ekstra beskyttelse, men det er ikke noget, DGI Huset Vejle er blevet bedt om at tage ekstra hensyn til.

- Han har personlig beskyttelse, og hvordan de håndterer det, er vi meget lidt involveret i, siger Roland Christiansen.

Alt holdes åbent, når Nye Borgerlige indtager DGI Huset Vejle lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce