Café åbner nyt cateringfirma: Får base i Vinding

Bettina Østergaard står sammen med Lars Berggreen bag Lido Catering, der bor i Andkærhus. Foto: Flemming Larsen

Café åbner nyt cateringfirma: Får base i Vinding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lido Catering har allerede enkelte kunder på plads. Firmaet skal lave maden til VB's spillertrup. Det nye Vejle-firma skal også levere til Legos private flyflåde.

Vejle: Lido Catering er navnet på et nyt cateringfirma, der får adresse i Andkærhus i Vinding. Og som navnet antyder, er firmaet i familie med Lido Caféen.

- Cateringdelen i Lido Caféen er blevet så stor, at vi har besluttet os for at gøre det til en selvstændig forretning, fortæller restauratør Lars Berggreen.

Han står bag Lido Catering sammen med hans partner Bettina Østergaard, der også er hans søster.

Lido Catering har i første omgang til huse hos kokken Jesper Thinggaard i Andkærhus i Vinding, og samtidig har Berggreen og Østergaard ansat Thinggaard.

Mad på grønsværen

- Vi har altid solgt meget mad ud af huset i caféen. Og da vi så også fik en aftale om levering af mad til VB's spillertrup og frokoster til de firmaer, der har adresse i tårnene på Vejle Stadion, var der ikke langt fra tanke til handling, siger Lars Berggreen.

Han fortæller samtidig, at det nye firma i begyndelsen rykker ind hos Jesper Budde Thinggaard, der råder over de nødvendige køkkenfaciliteter i Andkærhus, hvor han sammen med sin kone Mette har drevet cateringfirma siden 2008.

- På længere sigt er det tanken, at vi skal have fundet nogle egnede lokaler. Men det er ikke noget vi har travlt med, siger Lars Berggreen.

Legos private flyflåde

En anden væsentlig årsag til etableringen af det nye firma, er, at det også er lykkedes for Lars Berggreen at få en aftale med Lego om levering af mad til legetøjskoncernens private flyflåde.

- De seneste aftaler fortæller i hvert fald mig, at den mad vi leverer, er i orden, siger Lars Berggreen.

Café åbner nyt cateringfirma: Får base i Vinding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce