Cool Camilla fortalte Monopolet om højlydt sex

Mads Steffensen er en erfaren vært, der nok ved, hvordan man få et lokalt musikteater i stemning. Han brugte et af de ældre trick og lagde skiftesvis Søren Rasted, Ida Auken og Jan Gintberg i munden, hvor tit de havde fremhævet publikum i Vejle overfor ham. Foto: Søren Gylling

Cool Camilla fortalte Monopolet om højlydt sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To dilemmaer var med til at vælte et fyldt musikteater da Mads Steffensen kom forbi med sit monopol-panel

Vejle: Der må meget gerne komme dilemmaer fra salen. Det håber vi på.

Mads Steffensen er ved at varme op bag scenen i Vejle Musikteater. Om et kvarter er han live i DR's P4 med et program, der har udviklet sig til lidt af en radioklassiker. På 15. år fylder han tre timer af radioens lørdagsflade med "Mads & Monopolet".

Mads Steffensen kan ikke vide det - men to gæster i den fyldte teatersal vil i løbet af de kommende timer opfylde hans ønske. Cornelia fra Fanø og Camilla fra Kalundborg sørger for netop det, radioværten håber for sit program - dilemmaer, der kan tænde det medbragte panel.

- Vi har et program, der spænder vidt - lige fra spørgsmålet om man skal tage til en kræftsyg slægtnings begravelse og til par, der knalder for højlydt ovenpå. Der er tunge og lette emner - men vi tager emnerne lige alvorligt, opsummerer Mads Steffensen, der helt tydeligt glæder sig til at komme igang.

6750 dilemmaer
Første "Mads & Monopolet" blev sendt i september 2003. Siden har udsendelsen været et fast lørdagsindslag undtagen i ferier og andet. Det svarer til rundt regnet 45 uger om året i 15 år.Med 10 dilemmaer per program betyder det, at værten Mads Steffensen og hans skiftende paneler har været konfronteret med cirka 6750 dilemmaer.

Blandt denne lørdags 10 dilemmaer var det Julies problem med en bror, der måske er på vej ud i et narko-misbrug, der indbragte en T-shirt for bedste spørgsmål.

Monopol-panelet består altid af tre medlemmer. Deltagerne er en blandet flok af kendte musikere, skuespillere, debattører og politikere. Panelet får ikke løn for at være med.

Cirka fire gange om året sendes programmet som en offentlig begivenhed - blandt andet i forbindelse med Folkemødet på Bornholm.
"Mads & Monopolet" er et populært program. Det viste et fyldt Vejle Musikteater. De gratis billetter til livetransmissionen blev revet væk. Det glædede naturligvis holdet bag programmet, der kun havde ros til overs for publikum og de professionelle omgivelser. Foto: Søren Gylling

Tegn på Mads-plakat

Her i minutterne op til klokken ni er Monopolet på plads.

Jan Gintberg er den første, der dukker op backstage - en smule hæs efter at have stået på scenen i Aarhus aftenen forinden.

- Og jeg skal tilbage igen og give to forestillinger lørdag klokken 17 og 20 fortæller han Ida Auken, da det radikale folketingsmedlem ankommer i selskab med musikeren Søren Rasted og hans to døtre.

Stemningen er afslappet. Størst fokus er der på en kæmpe plakat med vært Mads Steffensen. Plakaten ligger henslængt på et bord i garderoben.

- Har I set det? Han er snart for meget. Søren, kan du ikke tegne lidt på den, lyder det fra Gintberg til Søren Rasted.

Inden det kommer så vidt, dukker værten op. Der er krammere hele vejen rundt, men han når også at opfordre en af sceneteknikerne til at fjerne den tusch, der ligger sammen med plakaten - bare for en sikkerheds skyld.

"Min mand vil have sin næse opereret - hvad gør jeg?" Det var et af formiddagens dilemmaer, og panelet fik fotodokumentation, så de kunne bedømme, om de var enige med husbonden om, at en operation var nødvendig. Det var de tre bestemt ikke. Foto: Søren Gylling

Munter kvartet

Det er en munter kvartet, der få minutter senere begiver sig ind på scenen.

Mads Steffensen har allerede sørget for at varme de cirka 1200 gæster op, så bifaldet brager, inden de fire sætter sig. Værten i en sort lænestol. De tre øvrige i lænestole med rødt betræk.

Inden har de lige nået at drøfte, om nogen af dem har været med live tidligere. Mads Steffensen kan fortælle Jan Gintberg, at det har han - på Nørrebros Teater - et temmelig legendarisk program kan værten huske.

Cornelia Islin fra Fanø ville have panelets og Mads Steffensens holdning til, at hendes forældre havde planer om at serverere helstegt pattegris til hendes studentergilde - selvom hun er vegetar. Foto: Kaare Johansen
Cornelia Islin fra Fanø ville have panelets og Mads Steffensens holdning til, at hendes forældre havde planer om at serverere helstegt pattegris til hendes studentergilde - selvom hun er vegetar. Foto: Kaare Johansen

Sex så huset rystede

Om DR-værten vil huske tilbage på formiddagen i Vejle som legendarisk, må vise sig. I hvert fald er modige Cornelia og Camilla med til at løfte forestillingen.

Ikke mindst 27-årige Camilla Hansen er cool, da hun fortæller en fyldt sal om en oplevelse hjemme hos forældrene.

Her overnattede hun for nyligt med kæresten, og de to nøjedes ikke med at sove, da de var kommet i seng.

Åbenbart har deres elskov været så markant, at Camillas mor skriver til hende, om hun også havde mærket at hele huset rystede i nattens løb.

Den natlige besked var ikke det eneste. Næste morgen er moderen stadig optaget af nattens rystelser og spørger Camilla, om hun mon tror, at naboen har fået ny vaskemaskine, der centrifugerede højlydt.

En stor plakat med Mads Steffensen vakte behørig opsigt hos panelet, inden de tre gik på scenen. Værten kunne fortælle, at det er Alex Nyborg Madsen (anden kendt radiovært, red.), der har taget billedet. Foto: Kaare Johansen
En stor plakat med Mads Steffensen vakte behørig opsigt hos panelet, inden de tre gik på scenen. Værten kunne fortælle, at det er Alex Nyborg Madsen (anden kendt radiovært, red.), der har taget billedet. Foto: Kaare Johansen

Ros fra Ida Auken

På det tidspunkt har salen allerede jublet og klappet flere gange, og jublen bliver ikke mindre, da Ida Auken konstaterer, at det da er flot, at Camilla og kæresten har fået hele huset til at ryste.

Camilla vil gerne vide, om hun skal tale mere med sin mor om det. Hun er bekymret for, om moderen virkelig tror, der har været andre grunde til rysteriet.

Men paneldeltagerne er sikre på, at moderen godt ved, hvad der er foregået:

- Dine forældre har boet i huset i 15 år. De kender hver en vibration. Hun er kun ude på at fritte dig, lyder det fra Jan Gintberg, inden han og panelet smutter ud bag ved under en af de mange musik- og nyhedspauser, der er en del af det populære program.

Camilla Hansen var lørdagens modigste spørger, da hun gik på scenen for at fortælle om et samleje, der fik huset til at ryste. Foto: Kaare Johansen
Camilla Hansen var lørdagens modigste spørger, da hun gik på scenen for at fortælle om et samleje, der fik huset til at ryste. Foto: Kaare Johansen

Pattegris til vegetar

Selvom hun måske ikke fik et helt klart svar, er det en tilfreds Camilla, der forlader scenen:

- Selvfølgelig havde jeg overvejet for og imod på vej herover fra Kalundborg. Men jeg er glad for, at jeg gik på scenen. Der var virkelig sjovt, og der var en afslappet stemning.

20-årige Cornelia Islin fra Fanø er helt enig. Hun har været på scenen med et noget andet dilemma.

Som vegetar har hun det dårligt med, at hendes forældre og søskende vil servere helstegt pattegris til hendes studentergilde.

Panelet mener som udgangspunkt, at hun godt kan sige fra - især overfor pattegrisen. Og efter at have diskuteret det i en pause er også de to kød-forsvarere, Gintberg og Auken, kommet frem til, at hvis Cornelia virkelig ikke ønsker kød til sit gilde, skal hun stå fast.

- Nu vil jeg tage hjem og diskutere det endnu engang, konstaterer Cornelia på vej ud.

Panel er ikke orakel

Diskuteret bliver der garanteret også ude bag højttalerne. Skal man som vegetar underlægge andre ikke at spise kød til et selskab?

Den slags diskussioner er ifølge Mads Steffensen et af formålene med programmet. Panelet er ikke et sandhedsorakel:

- Vi skal ikke sørge for endegyldige svar. Folk kan få gode råd, og så må de selv beslutte, om de vil bruge dem eller ej. Det vigtigste er diskussionen, lyder det fra DR-værten, mens publikum er på vej ud af salen, og panelet krammer farvel og tak for denne gang.

Cool Camilla fortalte Monopolet om højlydt sex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce