Cykelløb skal få cykelentusiaster til byen


Cykelløb skal få cykelentusiaster til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PostNord Danmark Rundt skal være med til at brande Vejles image som attraktiv cykel-kommune.

Vejle: Igen i år kunne hele Danmark følge med i dramaet i Vejle, da vinderen af årets kongeetape blev fundet på toppen af Kiddesvej. Borgmester Jens Ejner Christensen håber cykelløbet vil fremme Vejle som cykel-kommune.

- Den eksponering, vi får i forbindelse med PostNord Danmark Rundt, er meget værdifuld. Vejle er en attraktiv cykel-kommune, og vi vil gerne fremme cykelturismen ved at gøre opmærksom på vores kuperede landskab, de mange højdemeter, de stejle stigninger og den smukke natur, siger borgmester Jens Ejner Christensen i et interview til PostNord.

Kiddesvej trækker folk til

Ifølge erhvervs- og turismechef i Vejle Kommune, Morten Damgaard, er den legendariske stigning på Kiddesvej blevet et brand for byen og et symbol på kommunens unikke cykelterræn. Og selvom Kiddesvej er populær hos entusiastiske cykelmotionister, så er der ifølge Morten Damgaard også andre oplevelser, denne gruppe har øje på.

Cykelmotionisterne ser nogle andre ting, end folk der ikke bruger sin fritid på en racercykel. For dem handler det også om plads til at cykle uden alt for meget trafik, masser af højdemeter, smukke omgivelser og god asfalt. Og det har vi i Vejle Kommune, siger Morten Damgaard.

Det er ikke kun cykelfans, der ser frem mod kongeetapen i Vejle. For Christopher Juul-Jensen, der har boet dele af sit liv omkring Vejle, er netop Kiddesvej-etaperne noget, man sent glemmer. Og sådan er det også for andre ryttere i feltet.

- Mange af mine udenlandske kollegaer ved ikke, hvad de skal forvente, når de kommer hertil. Men PostNord Danmark Rundt overrasker og imponerer dem. Opbakningen fra publikum er imponerende, og der bliver dækket op som om, at Tour de France-feltet var på vej forbi, siger Christopher Juul-Jensen.

Cykelløb skal få cykelentusiaster til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce