Danmark danser: Turnering fylder musikteatret

Dansere i forskellige stilarter dyster mod hinanden, når danseturneringen Danmark danser for andet gang fylder Vejle Musikteater med dans. Foto: Vejle Musikteater

Danmark danser: Turnering fylder musikteatret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor danseturnering med unge talenter fra hele Danmark fylder musikteatret 26. maj.

Vejle: Alle stilarter er tilladt, og alle danselystne kan stille op, når danseturneringen "Danmark danser" for anden gang holdes i Vejle Musikteater lørdag 26. maj.

Her danses og konkurreres på tværs af stilarter mellem solodansere, duoer og grupper, og det hele afgøres på en dag. Vinderen findes via en indledende runde, en semifinale og en finale. Alle deltagere får direkte feedback af dommerpanelet, som i år består af Marianne Eihilt, Sus Wikins, Paul James Rooney, Therese Glahn og Vicky Leander som repræsenterer hvert sit kompetenceområde. Men publikum kan også være med til at bestemme, fra semifinalen kan de stemme via SMS på deres favorit og afgøre hvem der skal vinde årets publikumspris.

Danseturneringens førsteplads er 40.000 kroner, der er 7.000 kroner til 2. pladsen, 3.000 kroner til 3. pladser og publikumsprisen er på 1.000 kroner.

Stor talentmasse og højt niveau

Brian Juul Eriksen, danselærer og indehaver af danseskolen Let's Dance med afdelinger i flere byer, er manden bag Danmark danser. Han sagde allerede sidste år efter første turnering i Vejle Musikteater, at han var sikker på, det blev en fast tradition.

"Vi vender tilbage næste år, det er helt sikkert", sagde han dengang, og sådan er det blevet.

Sidste år deltog 510 dansere fordelt på 66 grupper, og de kom fra hele Danmark for at danse med, og niveauet var imponerende høj og talentmassen af unge dygtige dansere stor.

Læs mere på www.danmarkdanser.dk.

Danmark danser: Turnering fylder musikteatret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce